Kατερίνα Καινούργιου: Τα έχασε με το Πρωταπριλιάτικο αστείο! «Έχω πάθει σοκ!» (βίντεο)

Τι της έκαναν στον αέρα της εκπομπής της;

Kατερίνα Καινούργιου: Τα έχασε με το Πρωταπριλιάτικο αστείο! «Έχω πάθει σοκ!» (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου τα έχασε με το Πρωταπριλιάτικο αστείο που της έκαναν στον αέρα της εκπομπής της «Ευτυχείτε» στο OPEN!

Η παρουσιάστρια τα έχασε! Διαβάστε παρακάτω...

O αρχισυντάκτης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Θέμης Μάλλης, είπε να κάνει μία πλάκα στην παρουσιάστρια λόγω Πρωταπριλιάς.

Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου ήταν έτοιμη να πει τα gossip, τότε έπεσε μία είδηση από τις δημοτικές εκλογές της Τουρκίας!

Η Καινούργιου τα έχασε, λέγοντας: «Ρε με δουλεύετε; Έλα ρε Θέμη. Υπάρχει μια σκαλέτα, αλλά πολλές φορές αλλάζει. Ο Θέμης μου λέει το θέμα και λέω εγώ ό,τι μου λέει, αλλά όπως συνεχίζει και μου λέει… Έχω πάθει σοκ».

Δείτε το βίντεο

Η ατάκα της Καινούργιου για τα νούμερα του Κωστόπουλου. Δείτε εδώ:

Kατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τη χαμηλή τηλεθέαση του «Όλα Λάθος» (βίντεο)

Kατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε για ποιο λόγο έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το «Όλα Λάθος»! (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιού έκανε στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο OPEN την αποκάλυψη για τον πραγματικό λόγο που η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος».

Τι έχει συμβεί;

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από την εκπομπή «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν «βόμβα» και ακούστηκαν πολλά για τον λόγο.

Τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τι ήταν αυτό που οδήγησε την Βέλλη στην αποχώρηση.

«Το βασικό θέμα της αποχώρησης της, που δεν έχει ακουστεί ποτέ, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες είναι πως η Άννα Μαρία είχε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θα μπορούσε να είναι κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Θα ήταν ένα παρά ένα. Που αυτό δεν είναι και επαγγελματικό πάρα πολύ. Και σωστό. Εντάξει, κατανοητό. Τι να πω;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.