Μαύρο πρωινό για τον Δημήτρη Οικονόμου! Η στιγμή που ανακοινώνει τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Λυριτζή! (Βίντεο)

Συντετριμμένος!

Μαύρο πρωινό για τον Δημήτρη Οικονόμου! Η στιγμή που ανακοινώνει τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Λυριτζή! (Βίντεο)

Μαύρο πρωινό για τον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος στον αέρα της σημερινής του εκπομπής ανακοίνωσε τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Λυριτζή!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Πένθος στο ΣΚΑΙ! Έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Λυριτζής!

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Οικονόμου.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία τον τελευταίο μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή ενώ είχαν αναπτύξει και οικογενειακούς δεσμούς καθώς ήταν κουμπάροι.

Δείτε την ανακοίνωση της τραγικής είδησης από τους παρουσιαστές του «Σήμερα»:

Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του Βασίλη Λυριτζή τη νέα σεζόν! Με ποιον θα συνεργαστεί στην εκπομπή του;

Έγκυρος, δυναμικός, αντισυμβατικός και με αιχμηρή άποψη ο έμπειρος δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής θα βρίσκεται στα μικρόφωνα του Real Fm 97,8 και θα σχολιάζει την επικαιρότητα, τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της ημέρας.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημήτρης Καμπουράκης, όπως ανακοίνωση σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook! Διαβάστε παρακάτω...

"Καλημέρα! Από 4 Σεπτεμβρίου κάθε πρωί - 7 με 10 - θα μας λένε μαζί καλημέρα από τον REAL FM ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βασίλης Λυριτζής!", έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr