Βασίλης Λυριτζής: Χείμαρρος η Έλενα Ακρίτα! Η ανάρτηση κατάθεση ψυχής για τον δημοσιογράφο!

Ο φόρος τιμής στον δικό της Βασίλη....

Βασίλης Λυριτζής: Χείμαρρος η Έλενα Ακρίτα! Η ανάρτηση κατάθεση ψυχής για τον δημοσιογράφο!

Η Έλενα Ακρίτα, έκανε μια ανάρτηση που θα συζητηθεί για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή!


Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης νικημένος από τον καρκίνο, και βύθισε στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο! Διαβάστε παρακάτω....


Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο Βασίλης Λυριτζής, που ξημερώματα έφυγε από τη ζωή, ήταν από τους λίγους συναδέλφους που όλοι στον χώρο μας εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα. Δεν μάσαγε τα λόγια του, δεν έκανε εκπτώσεις, δεν χαμήλωνε το ανάστημα του. Δεν έγερνε κατά πού φυσάει ο άνεμος ο Βασίλης κι αυτό είναι σπάνιο, σπανιότατο στην δημοσιογραφία των καιρών. Τον αποχαιρετώ με θλίψη βαθιά και ειλικρινή. Συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά του και τον αδελφό του Δημήτρη Οικονόμου». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή

Βασίλης Λυριτζής: Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής για την γυναίκα και τα παιδιά του!

Μια σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγο και τα παιδιά του, είχε κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, ο οποίος πέθανε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 59 ετών!

Ο Βασίλης Λυριτζής τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη, αφού λίγοι γνώριζαν για το πρόβλημα υγείας του!


Άλλωστε ο ίδιος, κρατούσε τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλούσε για την οικογένειά του!

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Ο Βασίλης Λυριτζής το καλοκαίρι του 2017 σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, είχε αναφερθεί στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Είστε παντρεμένος με δύο παιδιά. Πώς άκουσαν αυτή την αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή;

Η κόρη μου η Μαριλένα είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο, ο γιος μου ο Δημήτρης μαθητής στην Α' Λυκείου και η γυναίκα μου εκπαιδευτικός. Με τη γυναίκα μου είμαστε 24 χρόνια μαζί. Το συζητήσαμε κι εκεί που καταλήξαμε είναι στο «εσύ ξέρεις καλύτερα τον χώρο, τι είναι για σένα καλό, πώς αισθάνεσαι εσύ καλά». Γιατί αν δεν Περνάω καλά, δεν αποδίδω και στη δουλειά μου»

Είστε πρωινός τύπος τελικά;

Κοίτα ένα περίεργο πράγμα, είμαι νυχτερινός κατά βάση... Ξενύχτης! Δεν μπορώ να κοιμηθώ εννιά και δέκα το βράδυ. Και ως μαθητής διάβαζα βράδυ και μετά ξενυχτούσα. Δημοσιογράφος γίνεσαι για να ξενυχτάς και για να μην ξυπνάς πρωί, αλλά εμένα μου έλαχε να ξυπνάω πρωί. Το μεσημέρι πάντα έχει λίγη ξεκούραση, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά αν θες να είσαι ενεργός και την υπόλοιπη ημέρα, γιατί με το πρωινό ξύπνημα. Το απόγευμα κουτουλάς.

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr