Δύσκολες στιγμές για την Σία Κοσιώνη! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Ραγίζει καρδιές η παρουσιάστρια!

Δύσκολες στιγμές για την Σία Κοσιώνη! Ο θάνατος που την

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σία Κοσιώνη τις τελευταίες ώρες.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή, την "τσάκισε". Διαβάστε παρακάτω...

Τα ξημερώματα της Τρίτης, έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Βασίλης Λυριτζής μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Η Σία Κοσιώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ράγισε καρδιές με τα λόγια της: «Ένας ζεστός, γλυκός, προσιτός, άνθρωπος. Και κυρίως ανοιχτός στους νέους ανθρώπους. Γνωρίζαμε την περιπέτεια την οποία αντιμετώπιζε ο Βασίλης. Αλλά ο ίδιος τη ζούσε και την αντιμετώπιζε με τέτοια αξιοπρέπεια και δύναμη, όπως πάντα ήταν δυνατός και στη ζωή του και στις μάχες που έδινε στον επαγγελματικό του στίβο».

Η δήλωση της Σίας Κοσιώνη για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου;

Βασίλης Λυριτζής: H επίσημη ανακοίνωση για την κηδεία του!

Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο όχι στον ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε τα γραφεία του Youweekly.gr για την Σία Κοσιώνη και το χαστούκι που έριξε στον ΣΚΑΙ και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε μια πρόταση από τους ιθύνοντες, την οποία και αρνήθηκε κατηγορηματικά, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες. Διαβάστε παρακάτω...

Το μεγάλο όχι της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Για την ακρίβεια, ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε ένα κάλεσμα στην παρουσιάστρια να εμφανιστεί στη νέα του εκπομπή στο σταθμό του Φαλήρου, "After Dark", αλλά το "όχι" ήρθε ουρανοκατέβατο!

Όπως είναι γνωστό, οι εμφανίσεις και τα "ναι" σε τέτοια καλέσματα είναι πολύ σπάνια για την Σία Κοσιώνη, η οποία δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα με άλλον τρόπο εκτός από την παρουσίαση των ειδήσεων!

Έτσι, ο Θέμης έφαγε πόρτα και μάλιστα γερή, όπως μου ανέφερε η πηγή μου, αφού την Σία την πλησίασε και το γραφείο Τύπου του σταθμού μήπως και καταφέρει να την πείσει αλλά... τα σχέδια αυτά ναυάγησαν!

Σε όλο αυτό, πάντως, έπαιξε και μεγάλο ρόλο ο σύζυγός της, Παύλος Μπακογιάννης, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της γυναίκας του και την συμβουλεύει για οποιαδήποτε απόφαση θέλει να πάρει...

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της περνάει η Σία Κοσιώνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους, και μάλιστα η ευτυχισμένη οικογένεια πέρασε μια χαλαρή Καθαρά Δευτέρα! Διαβάστε παρακάτω....

Το αγαπημένο ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο και με αφορμή την ημέρα της καθαράς Δευτέρας βρέθηκε εκτός Αθηνών για να γιορτάσει τα κούλουμα και να πετάξει τον καθιερωμένο χαρταετό μαζί με τον μικρούλη που τους έχει κλέψει την καρδιά!

Η Σία Κοσιώνη ως λάτρης των social media δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με το γιο της, την οποία και προφανώς τράβηξε ο Κώστας Μπακογιάννης!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr