Βασίλης Λυριτζής: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του! «Τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα»!

Οι τελευταίες στιγμές του δημοιοσγράφου!

Βασίλης Λυριτζής: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του! «Τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα»!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή έγινε στην εκπομπή «Μαζί σου».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, μίλησε για τον αείμνηστο δημοσιογράφο. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος περιέγραψε την ξαφνική και δραματική επιδείνωση της υγείας του δημοσιογράφου, όπως την βίωσε ο ίδιος στο ραδιόφωνο.

«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή.

Βασίλης Λυριτζής: Αυτός είναι ο καρκίνος που τον σκότωσε! Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε!

Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα».

Βασίλης Λυριτζής: Η δημόσια παράκληση της οικογένειας του μετά το θάνατό του!

Βασίλης Λυριτζής: Χείμαρρος η Έλενα Ακρίτα! Η ανάρτηση κατάθεση ψυχής για τον δημοσιογράφο!

Η Έλενα Ακρίτα, έκανε μια ανάρτηση που θα συζητηθεί για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή!


Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης νικημένος από τον καρκίνο, και βύθισε στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο! Διαβάστε παρακάτω....


Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο Βασίλης Λυριτζής, που ξημερώματα έφυγε από τη ζωή, ήταν από τους λίγους συναδέλφους που όλοι στον χώρο μας εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα. Δεν μάσαγε τα λόγια του, δεν έκανε εκπτώσεις, δεν χαμήλωνε το ανάστημα του. Δεν έγερνε κατά πού φυσάει ο άνεμος ο Βασίλης κι αυτό είναι σπάνιο, σπανιότατο στην δημοσιογραφία των καιρών. Τον αποχαιρετώ με θλίψη βαθιά και ειλικρινή. Συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά του και τον αδελφό του Δημήτρη Οικονόμου». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr