Παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Θα έκανα γυμνό! Δεν έχω...»!

Ποια το είπε αυτό;

Παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Θα έκανα γυμνό! Δεν έχω...»!

Παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι θα έκανε γυμνή φωτογράφιση!

Ο λόγος για την Ειρήνη Καζαριάν η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Secret. Διαβάστε παρακάτω...

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέση. Βέβαια, και να είχα σχέση... δεν θα το έλεγα, για να προστατέψω τον σύντροφο μου. Πάντως, δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Με φοβούνται. Τους... τρομάζω μάλλον. Μετά τον διαγωνισμό ίσως φοβούνται να με προσεγγίσουν», λέει η ίδια.

Η μελαχρινή καλλονή εξηγεί επίσης για ποιον λόγο δεν θα πήγαινε ξανά στο ριάλιτι. «Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM γιατί αυτά γίνονται μία φορά. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω και δεν θα είναι το ίδιο» και συνεχίζει «Η αλήθεια είναι ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί πήρα πολλά από τον διαγωνισμό. εμπειρία και φίλες».

GNTM: Διέρρευσε η αίτηση συμμετοχής! Οι απαιτήσεις των κριτών για τα προσόντα των κοριτσιών!

Δείχνει να έχει φουλ αυτοπεποίθηση, ενώ λατρεύει το σώμα της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει γυμνή φωτογράφηση: «θα έκανα γυμνή φωτογράφηση υπό ορισμένες προϋποθέσεις, θα έκανα γυμνό με Τέχνη. Δεν έχω κόμπλεξ με το σώμα μου κανένα», καταλήγει.

Σοκάρει παίκτρια του GNTM - «Με παρακολουθούσε είχα πάθει σοκ! Ανακαλύψαμε ότι ήταν άρρωστος και...»!

Σοκάρει με την αποκάλυψη της παίκτρια του GNTM!

Η ίδια εξομολογήθηκε πως ένας άντρας ήταν ερωτευμένος μαζί της και την παρακολουθούσε, ενώ ανακάλυψαν πως είναι άρρωστος. Διαβάστε παρακάτω...

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στο Youweekly.gr και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό.

undefined

Σου έχει τύχει να σε παρακολουθήσουν;

Το έχω πάθει σε μικρότερη ηλικία. Όταν το κατάλαβα φοβήθηκα πολύ, γιατί γυρνούσα τα ξημερώματα και έβλεπα το αυτοκίνητό του μονίμως κάτω από το σπίτι μου. Άρχισα να βλέπω συνέχεια τη φυσιογνωμία του, είχα πάθει σοκ. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου και είχε φάει κόλλημα, ανακαλύψαμε ότι ήταν άρρωστος και πήρα ασφαλιστικά μέτρα.

Μέγκι Ντρίο: Αρετουσάριστες φωτογραφίες! Πώς είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς;

Μετά το «GNTM» έτυχε κάτι ανάλογο;

Όχι, αλλά υπήρχαν δύο περιπτώσεις με άντρες που βγήκα για να τους γνωρίσω λίγο παραπάνω, που έρχονταν κάτω από το σπίτι και έκαναν χαμό, ούρλιαζαν επειδή δεν άνοιγα τις πόρτες και χτυπούσαν τα κουδούνια. Τους το ξέκοψα επιτόπου και τους είπα πως θα έχουν να κάνουν με τις Αρχές.

Μέγκι Ντρίο με μαγιό

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS