Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός!

Ξανά ερωτευμένη η παρουσιάστρια!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός!

Ξανά ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της και είναι πάλι σε σχέση και σας έχουμε ποιος είναι ο νέος της σύντροφός. Διαβάστε παρακάτω...

Πρόκειται για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ο οποίος ασχολείται με τα Ναυτιλιακά και είναι 29 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό με τον έρωτα τους να φουντώνει μέρα με την μέρα!

Μετά τον δύσκολο χωρισμό της, χαμογελάει ξανά και είναι έτοιμη να ανοιχτεί σε κάτι καινούργιο!

Κατερίνα Καινούργιου: Με look κόστους 4.395 ευρώ στην Κηφισιά!

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά της Παπαγεωργίου! «Αν ήμουν ο Αργυρός, θα είχα θυμώσει»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στο Open κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Αφορμή του ξεσπάσματος ήταν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας των Madwalk για την προσωπική ρης ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα, μετά τις δηλώσεις που πρόβαλαν στην εκπομπή, θέλησε να τις σχολιάσει και την άδειασε κανονικά!

Θα πω κάτι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τώρα είναι λίγο βαρύ αυτό που θα πω… Εγώ αν ήμουν Κωνσταντίνος Αργυρός, θα είχα θυμώσει μαζί της. Όλο αυτό που βλέπω, τόσα δημοσιεύματα… διάβαζα την Κυριακή εφημερίδες και είναι παντού Ηλιάνα-Αργυρός, κάπως το χει πυροδοτήσει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει ποτέ για την ζωή του, δεν κάνει δηλώσεις… όλο αυτό είναι too much. Δεν ξέρω αν κάποιος την συμβουλεύει να το κάνει αυτό αλλά αυτή την στιγμή ασχολούνται όλοι με την Ηλιάνακαι τον Αργυρό και ο Αργυρός ο καημένος δεν λέει τίποτα. Δεν ξέρω είναι μαζί δεν είναι, αλλά επειδή τον αγαπάω τον Κωνσταντίνο είναι φίλος μου, προστάτευσέ τον λίγο…» είπε χαρακτηριστικά.

Το συνέβη όμως ανάμεσα σε Παπαγεωργίου Αργυρό στα backstage των Madwalk;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο καυγάς στα παρασκήνια! Πριν ανέβουν μαζί στην σκηνή "πλακώθηκαν"

Κατερίνα Καινούργιου: «Μας στιγματίζει και μας κακοποιεί»! Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών την κατακευρανώνει!

Επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, με αφορμή σχόλια της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της, Ευτυχείτε, για την Κέιτλιν Τζένερ.


Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην γνωστή Αμερικανίδα τρανς στο αντρικό γένος, κάτι που προκάλεσε την οργή του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, που εξέδωσε δελτίο Τύπου. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προσφώνηση σε λάθος γένος προς τους τρανς ανθρώπους (misgendering) αποτελεί κακοποίηση και βία για λόγους ταυτότητας φύλου».

«Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.) μη κυβερνητική οργάνωση εθελοντικού χαρακτήρα για την προαγωγή των δικαιωμάτων και ελευθεριών των τρανς, φυλοδιαφορετικών ανθρώπων, με το παρόν δελτίο τύπου καταγγέλλει με έντονο τρόπο τον συνεχή κακοποιητικό λόγο κατά των τρανς ανθρώπων, και ιδιαίτερα την προσφώνηση σε λάθος γένος (misgendering) στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα μας.

Αφορμή γι’ αυτήν την παρέμβαση είναι η τηλεοπτική εκπομπή «Ευτυχείτε» του καναλιού Open TV που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία αναφέρθηκε γνωστή αμερικανίδα τρανς γυναίκα που επισκέπτεται τη χώρα μας, όχι μόνο

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr