«Δεν ισχύει ότι μπήκα στο Survivor λόγω του Σπαλιάρα! Μου είπε μόνο…»

Απίστευτη αποκάλυψη παίκτη!

«Δεν ισχύει ότι μπήκα στο Survivor λόγω του Σπαλιάρα! Μου είπε μόνο…»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε μετά την αποχώρηση του από το Survivor.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο “7 ΜΕΡΕΣ tv” . Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από το παιχνίδι τι σε συμβούλεψε ο φίλος σου Γιάννης Σπαλιάρας;

Έχει ακουστεί ότι λόγω της φιλίας μας μπήκα στο Survivor, που δεν ισχύει. Ο Γιάννης μου είπε να είμαι ο εαυτός μου, να προσέχω με τους στόχους και να δείξω διπλωματία. Εγώ όμως δεν μπορούσα να ανέχομαι πράγματα και να μην τα λέω. Μπορεί να μου κόστισε, αλλά εγώ ήθελα να μπω και να ζήσω το παιχνίδι, όχι να μπω και να παίξω ένα ρόλο.

Survivor Ελλάδα Τουρκία Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης!

Μετά το Survivor τι σχέδια έχεις;

Θα ήθελα να ασχοληθώ πάλι με την τηλεόραση, είναι κάτι που το κάνω καλά και μου δίνει κίνητρα για κάτι καινούργιο. Μου αρέσει να ψυχαγωγώ τον κόσμο.

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση όλο νόημα για την τηλεθέαση του Survivor!

Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε τη δική της απάντηση, για την τηλεθέαση του Survivor Ελλάδα – Τουρκία!

Η ίδια, βρέθηκε στα Madwalk και αποκάλυψε την ψυχολογική κατάσταση του Σάκη Τανιμανίδη για τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...


Η Χριστίνα Μπόμπα, είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Παιδιά, ο Σάκης δεν είναι συννεφιασμένος λόγω των νούμερων του survivor!Το survivor είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα, που έχει η τηλεόραση αυτή τη στιγμή και εννοείται ότι κάθε χρόνο δεν είναι το ίδιο…»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

STAR: Τρελάθηκαν στο κανάλι με τα νούμερα του Masterchef! Κλαίνε στον ανταγωνισμό...

Εχθές στο MasterChef είχαμε την είσοδο των παικτών που είχαν αποχωρήσει το προηγούμενο διάστημα από το ριάλιτι μαγειρικής. Σήμερα το πρωί λοιπόν στο Star τρελάθηκαν κυριολεκτικά με τα νούμερα που συγκέντρωσε το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα το MasterChef στο δυναμικό κοινό κάνει το απίθανο 29,4.

Ξεκινάει με 22,9 κατευθείαν εκτοξεύεται στο 30,6 στη συνέχεια πάει στο 25,1 31,2 38,5 όπου είναι το μεγαλύτερο νούμερο στις 10 το βράδυ για το MasterChef στη συνέχεια 26,4 31,8 στο φινάλε.

Την ίδια ώρα το Survivor στον ΣΚΑΙ κάνει χαμηλή πτήση με μονοψήφια στα τέταρτα μόλις στο 12,4!

Ενώ το «Σόι σου» στον Alpha tv 18,9 το τατουάζ, 19,8 στον ANT1 το "Πέτα την φριτέζα" 15,3!

Survivor spoiler 02/04: Ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη σήμερα;

Survivor spoiler αποχώρηση: Έχουμε αναλυτικά τα νούμερα της ψηφοφορίας!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης από το Survivor Ελλάδα Τουρκία ο οποίος βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Η Ελλάδα έχασε πάλι την ασυλία αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να δώσει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Με ακόμα μια διαρροή, σας είχαμε αποκαλύψει, εδώ στο Αthensmagazine.gr και τους υποψήφιους!

Αυτοί ήταν ο Τόνι, ο Σπύρος και ο Βασίλης Βασιλικός! Οι δύο πρώτοι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην θέση αυτή και να στέλνουν συνέχεια εκτός ριάλιτι όποιον τα... βάζει μαζί τους!

Ποιος παίκτης αποχωρεί; Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο συμβούλιο του νησιού και σας αποκαλύπτει ποιος παίκτης έχει φύγει και οδεύει προς το ξενοδοχείο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, πρώτος ξανά στις θετικές ψήφους βγήκε με μεγάλη διαφορά ο Σπύρος, ο οποίος φαίνεται πως έχει αγαπηθεί από το κοινό και η παραμονή κρίθηκε μεταξύ Τόνι και Βασίλη! Αυτός που είναι εκτός Survivor για ελάχιστες ψήφους είναι ο Βασίλης!

Survivor spoiler αποχώρηση: Έχουμε αναλυτικά τα νούμερα της ψηφοφορίας!

Πόσες ήταν αυτές; Το Youweekly.gr το πάει ένα βήμα παρακάτω και σας έχει τα ποσοστά από τις θετικές ψήφους που πήρε κάθε παίκτης!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Σπύρος: 52%

Τόνι: 30%

Βασίλης: 28%

Οπότε όπως καταλαβαίνετε ο Βασίλης αποχωρεί για ελάχιστες ψήφους σε σχέση με τον Τόνι!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr