Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου»!

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση;

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί τις εξιτάρει ο ρόλος μου»!

Μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή έκανε ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε τον λόγο που τον φλερτάρουν οι γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο tv εθνος!

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς;

«Περνάμε ωραία στα γυρίσματα και, λόγω του ότι στα περισσότερα γυρίσματα είμαι μόνος μου, θεωρώ ότι είμαι περισσότερο δεμένος με τους σκηνοθέτες μου και τους τεχνικούς της σειράς».

Η αναγνωρισιμότητα που έχετε αποκτήσει μέσα από τη σειρά σας δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή;

«Κάθε άλλο. Η αγάπη του κόσμου είναι η δύναμη μας. Χαίρομαι που έρχομαι κοντά με τον κόσμο και μιλάω μαζί τους».

Πένθος! Πέθανε ηθοποιός του Τατουάζ!

Τι σας λένε συνήθως;

«Με ρωτάνε γύρω από τις εξελίξεις του σίριαλ. Μέχρι πριν με ρωτούσαν «πότε θα σε πιάσουν». Τώρα με ρωτάνε «πότε θα βγεις από το ψυχιατρείο;». Οπότε κι εγώ από την πλευρά μου τους απαντάω «εμ θέλατε να με πιάσουν, εμ θέλετε να βγω κιόλας τώρα».

Οι γυναίκες σας φλερτάρουν;

«Υπάρχει φλερτ και μερικές φορές και κάτι παραπάνω νομίζω, γιατί ίσως τις εξιτάρει ο ρόλος μου»,

Τατουάζ: Η γκάφα που κάνει η Νικόλ μπροστά στον Αλέξανδρο,ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

Πασίγνωστη ηθοποιός έκανε party υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης της!

Η κόρη της είχε γενέθλια και της έκανε ένα party υπερπαραγωγή που σίγουρα θα θυμάται!

Η Milla Jovovich, φημίζεται για τα υπέροχα πάρτι που διοργανώνει στις κόρες της, αλλά αυτό ήταν απίστευτο. Διαβάστε παρακάτω...

Η κόρη της, Dashiel Edan έγινε τεσσάρων και η ηθοποιός της διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ένα εντυπωσιακό πάρτι με θέμα την Άνοιξη.

Χαρούμενα γενέθλια στο γλυκό μου, υπέροχο, αστείο, μοναδικό, μικρό λουλουδάκι, Dashiel Edan! Ο υπέροχος αυτός μικρός άνθρωπος που έγινες αυτή τη χρονιά, με γέμισε περηφάνια. Κάνεις τους πάντες γύρω σου να νιώθουν μοναδικοί με διαφορετικούς τρόπους. Ας σου φέρει ο Θεός όλη την ευτυχία που αξίζεις στη ζωή σου. Η οικογένειά σου σε αγαπάει πάρα πολύ!! Xoxo mama», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Πασίγνωστη εγκυμονούσα ηθοποιός μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και δημοσίευσε το βίντεο της γέννας!

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες και θέλησε να μοιραστεί την γέννηση του παιδιού της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Hillary Duff η οποία γιόρτασε 5 μήνες από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός και τραγουδίστρια, δημοσίευσε το βίντεο από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο το παιδάκι της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα που ένιωσε την στιγμή εκείνη.

View this post on Instagram

I’ve been wondering for a long time if I would ever share this video as it is extremely personal.... it was so absolutely lovely and rewarding(and shocking) that after giving birth to my baby girl we hugged ...for the first time, In my mind I like to believe that she was saying good job mom. Go team go. We did it. Together. Matt provided such a safe calm strength, my mommy and sissy were there to cheer me on, and of course my birth angels to make sure all was well and big brother (downstairs deep in legos). I cannot believe this day was only 5 months ago!! It seems like B has been here with us all along. The time is already going so fast..she tried avocado yesterday! Anyway... feeling blessed for this full hectic life and all the people in it. Happy 5 months Banks (oh and thanks for quitting colic) that was a doozy ( @rebeccacoursey_photosandfilm )

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Κρυφή εγκυμοσύνη στη showbiz! Βγήκε στους φωτογράφους μπροστά και προσπαθούσε να καλύψει την κοιλιά της

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς ανακοίνωσε τα ευχάριστα, αφού θα γίνει μπαμπάς!


Ο ίδιος, το εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη και φυσικά η χαρμόσυνη είδηση δεν άργησε να γίνει viral! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για τον Γιώργο Χριστοδούλου,που είναι παντρεμένος με την Μαρία Προϊστάκη και πλέον περιμένουν με λαχτάρα και ανυπομονησία το πρώτο παιδί τους.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου


«Θα γίνω μπαμπάς και είμαι πολύ χαρούμενος! Με ξετρελαίνει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός και έχει πάρει πολλή από τη σκοτεινιά μου! Είμαι

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για κορυφαίο τραγουδιστή! Η έκτακτη δημόσια ανακοίνωση!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα!

Μια αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι!


Ο λόγος φυσικά, για την Σοφία Λεοντίτση.


Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πρόσφατα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, έχοντας στο πλευρό της ελάχιστα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.


Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου, η ίδια υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά τους!
«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου .. σήμερα εσυ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα , με ολοκληρωσες και είσαι ότι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου .. Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε λοιπόν στην ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου !! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μ .. Είστε όλη μου η ζωή .. Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας @eua.koutsoukaki ..! » έγραψε στo Facebook και ανήρτησε την πιο όμορφη φωτογραφία με το μωράκι της! Ιδού λοιπόν:

Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση! Η φωτογραφία με το μωράκι

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr