Μaster Chef: «Ψυχροπολεμικό» κλίμα μεταξύ Τάσου και Σταμάτη - «Με πρόδωσε!» (βίντεο)

Τι συνέβη;

Μaster Chef: «Ψυχροπολεμικό» κλίμα μεταξύ Τάσου και Σταμάτη - «Με πρόδωσε!» (βίντεο)

Ο Τάσος και ο Σταμάτης ήταν κολλητοί μέσα στο σπίτι του Master Chef, όμως η μετά την επιστροφή του πρώτου τα πράγματα άλλαξαν και ειπώθηκαν σκληρά λόγια για προδοσία.

Ψυχρή στάση και από τους δύο παίκτες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Τάσος μπήκε ξανά στο σπίτι του Master Chef, ωστόσο η επιλογή του να διαλέξει τον Μανώλη ως βοηθό ενόχλησε τον Σταμάτη ο οποίος είπε: «Νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχω πρόβλημα που δεν με διάλεξε ο Τάσος, νιώθω ότι προδόθηκα! Αν ήμουν στη θέση των παιδιών που διαλέγουν σήμερα, θα διάλεγα καθαρά με γνώμονα τη φιλία και τις μαγειρικές ικανότητες. Δεν πιστεύω ότι είμαι κατώτερος μαγειρικά από τους άλλους που τους διάλεξαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ τη φιλία τη σέβομαι και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψω έτσι. Είμαι πάντα ξεκάθαρος και ό,τι έχω να πω, το λέω. Ο Τάσος για εμένα είναι αδερφός. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας».

Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι ο Σταμάτης είπε στις κάμερες: «Θα κάνω μια κουβέντα μαζί του», με τον Τάσο να αναφέρει: «Είναι ευαίσθητο παιδί… πιστεύω θα καταλάβει κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε στην κάμερα ο παίκτης που επέστρεψε στο παιχνίδι.

Πάντως ο Τάσος αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν επέλεξε τον Σταμάτη.

Δείτε τα βίντεο

Δείτε ποιοι παίκτες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι την Τρίτη. Διαβάστε εδώ:

Μaster Chef: Ανατροπή! Ακόμη δύο παίκτες επέστρεψαν στο παιχνίδι (βίντεο)

Πρώην παίκτης "αδειάζει" το MasterChef - «Και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα»!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για το φετινό MasterChef στο Star και ακόμη ένας πρώην παίκτης το αδειάζει!

Ο λόγος για τον Τζώρτζη, του οποίου οι δηλώσεις θα συζητηθούν.

O πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, δεν μάσησε τα λόγια του τα οποία, έσταξαν φαρμάκι για το παιχνίδι!

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από την εβδομάδα Silver Award, είπε: «Δεν με κάλεσαν από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα» και επεσήμανε: «Δεν θα πήγαινα για βοηθός των φετινών παικτών στο Master Chef και να με καλούσαν. Οι παίκτες φέτος είναι χαμηλότερου επιπέδου από εμάς».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει «Μαγειρικά ξεχωρίζει ο Πάνος, ο Παντελής έχει ευχέρεια λόγου... Η έπαρση της Σπυριδούλας δεν είναι καλή, βγαίνοντας θα καταλάβει πολλά».

Πως πήγε όμως το χθεσινό επεισόδιο;

Τηλεθέαση 29/3: Τι έγινε στο Master Chef και έκανε αυτά τα νούμερα!

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας της Ασημίνας!

Η Ασημίνα είναι από τις παίκτριες που έχει ξεχωρίσει μέσα στο MasterChef. Όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για την ομορφιά της.

Όπως είναι λογικό, έξω από το παιχνίδι έχει ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Διαβάστε παρακάτω...

Ασημίνα MasterChef

Μονοπώλησε το ερωτικό της ενδιαφέρον για πολύ καιρό, ακόμα κι αν οι δύο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Η ξανθιά μαγείρισσα ήταν σε σχέση με τον Ανδρέα, επιχειρηματία στο επάγγελμα με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και χώρους εστίασης. Μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά τους ενώνει ο δυνατός έρωτας που είχαν ζήσει.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr