Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου - Η μεγάλη παράκληση της οικογένειάς του

Πολιτική η κηδεία του.

Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου - Η μεγάλη παράκληση της οικογένειάς του

Ο θάνατος του Βασίλη Λυριτζή συγκλόνισε τον δημοσιογραφικό κόσμο και η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, ενώ η οικογένεια του δημοσιογράφου έχει κάνει μία μεγάλη παράκληση.

Στο Α΄ Νεκροταφείο θα του πουν οι δικοί του άνθρωποι το τελευταίο αντίο. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τους Βασίλη Λυριτζή θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 62 ετών.

Η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Νεκροταφείο στις 3 το μεσημερί.

Όπως ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης η οικογένεια του Βασίλη Λυριτζή παρακαλεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν εισφορές στη «Φλόγα»

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο στα 62 του χρόνια, μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο. Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια συνεργάτης του και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ποιος ήταν ο καρκίνος που πήρε τη ζωή από τον Βασίλη Λυριτζή; Διαβάστε εδώ:

Βασίλης Λυριτζής: Αυτός είναι ο καρκίνος που τον σκότωσε! Τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε!

Βασίλης Λυριτζής: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον θάνατο του! «Τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα»!

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή έγινε στην εκπομπή «Μαζί σου».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, μίλησε για τον αείμνηστο δημοσιογράφο.

Ο ίδιος περιέγραψε την ξαφνική και δραματική επιδείνωση της υγείας του δημοσιογράφου, όπως την βίωσε ο ίδιος στο ραδιόφωνο.

«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή.

Βασίλης Λυριτζής: Συγκινεί η φωτογραφία του στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του!

Ξαφνικά, μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε, πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα».

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr