Μπλεξίματα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Της έκαναν μήνυση γιατί βρώμαγε το διαμέρισμά της από γάτες!

Απίστευτο! Ο λόγος για...

Μπλεξίματα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! Της έκαναν μήνυση γιατί βρώμαγε το διαμέρισμά της από γάτες!

Στο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας φαίνεται ότι βρέθηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός λόγω... βρώμας από τις γάτες της!


Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από καταγγελία που έκανε γείτονας της στις Αρχές, στην οποία ανέφερε ότι από το σπίτι της αναδύεται έντονη δυσοσμία, που οφείλεται στις δεκάδες γάτες που έχει στη φροντίδα της.Διαβάστε παρακάτω....

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την εφημερίδα Espresso στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου κλιμάκιο από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής μετέβη στην πολυκατοικία για να κάνει αυτοψία στο διαμέρισμα της.

Η ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη

Οι αρμόδιες επόπτριες δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εκείνη την ημέρα, καθώς η ηθοποιός απουσίαζε, ωστόσο διαπίστωσαν μια σειρά από υγειονομικές παρεμβάσεις.

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην ηθοποιό Καίτη Ιμπροχώρη, τονίζεται ότι από το διαμέρισμα “αναδιδόταν έντονη χαρακτηριστική δυσοσμία που προσδίδεται σε διαμονή μεγάλου αριθμού γατών εντός αυτού”. Στο τέλος του εγγράφου, οι επόπτριες επικαλούνται τις καταγγελίες των ενοίκων, σύμφωνα με τις οποίες τα εν λόγω ζώα διαβούν εσώκλειστα και η Καίτη Ιμπροχώρη τα επισκέπτεται για να τα σιτίσει.

Ο γείτονας που έκανε την καταγγελία στο Υγειονομικό δηλώνει πως στο διαμέρισμα ζουν σίγουρα πάνω από 15 γάτες, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις για 40-50 γάτες.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή! Οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Δύσκολες στιγμές για πασίγνωστο τραγουδιστή! Η δημόσια ανακοίνωση!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο τραγουδιστής με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίο ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες με το συγκρότημα.

undefined

Ο τραγουδιστής έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μέσα στην εβδομάδα θα μπει στο χειρουργείο για αντικατάσταση βαλβίδα στην καρδιά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο ο ίδιος με την σειρά του, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

undefined

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr