Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Έλληνα τενίστα!

Τι συνέβη;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ατύχημα με το αυτοκίνητο για τον Έλληνα τενίστα!
News 03.04.2019 17:05

Ένα ατύχημα είχε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Έχασε τον έλεγχο του και έπεσε στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας. Διαβάστε παρακάτω...

Εκτός από το τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ασχολείται και με το youtube στο οποίο διατηρεί δικό του κανάλι και δημοσιεύει τις αγαπημένες συνήθειες του. Ωστόσο, σε μια από αυτές, είχε ένα ατύχημα.

Ο Στέφανος βρίσκεται στην Καραιβική και ήθελε να καταγράψει τα όσα περνάει με την κάμερα του. Πήρε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στο χώρο που σερβίρεται το πρωινό του ξενοδοχείου, και ενώ οδηγούσε, προσπάθησε να τακτοποιήσει την κάμερα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε με το αριστερό μέρος στο προστατευτικό μιας ξύλινης γέφυρας.

Στα social media μοιράστηκε το γεγονός και όπως είπε «Μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε», στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Ελληνίδα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης! Τι συνέβη;

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε ο 20χρονος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς!


Ο ίδιος, ξεκαθάρισε τι συνέβη μέσα από Instastories αναφέροντας: «Κάποιος χάκαρε και τους δύο λογαριασμούς μου στο Instagram, χθες το απόγευμα. Τώρα αποκαταστάθηκαν και είναι ασφαλείς. Ζητώ συγγνώμη σε όλους για την ταλαιπωρία». Διαβάστε παρακάτω...

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι χάκερς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση και στους δυο λογαριασμούς του Στέφανου Τσιτσιπά, όμως ευτυχώς το κατάλαβε αρκετά νωρίς και μπόρεσε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να πάρει τον λογαριασμό του πίσω!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

stefanos-tsitsipas2

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε το δεύτερο, κρυφό του Instagram! Πόση διαφορά έχει από το πρώτο;

Μπορεί μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, ο ίδιος να έχει παρατηρήσει ραγδαία αύξηση στους ακόλουθούς του στο Instagram, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει μόνο ένα προφίλ όπως πολλοί νομίζουν αλλά δύο!

Συγκεκριμένα, ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του, όπου ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του, ωστόσο έχει ακόμη έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο που διατηρεί κρυφό.

Εχοντας το όνομά Stevethehawk, δηλαδή «Στέφανος το γεράκι», ο 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Δείτε ενδεικτικά πώς φαίνεται το προφίλ του:

Δείτε το... επίσημο Ιnstagram του:

Δεν σας φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό; από το προσωπικό του; Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το επίσημο προφίλ του έχει 450.000 followers και το προσωπικό του μόλις 9.700!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share