Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip του!

Σε ποιο τραγούδι την έχουμε δει;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip του!

Και όμως, η νέα σύντροφός του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip τραγουδιού του και έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία.

Μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως είναι και πάλι φουλ ερωτευμένος. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, αποκάλυψε πως η 20χρονη Αλεξάνδρα είχε συνεργαστεί στον παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε.

Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιού «Σε έχω ξεπεράσει» και εκεί οι δύο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά της Παπαγεωργίου! «Αν ήμουν ο Αργυρός, θα είχα θυμώσει»!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νέα του σχέση!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη νέα του σύντροφο!


Ο ίδιος, βρέθηκε χτες στα Madwalk και απάντησε για την ξανθιά καλλονή που όπως μετέδωσε χτες το Πρωινό, είναι η νέα του σχέση! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Κωνσταντίνος ανέφερε σχετικά: «Παιδιά, δεν έχω προλάβει να δω με ποια είμαι αυτόν τον καιρό!» Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αρκέστηκε να πει ότι είναι πολύ καλή παρουσιάστρια!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύντροφό του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι και πάλι ερωτευμένος, μετά τις φήμες που είχαν ακουστεί ότι χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το Σάββατο που μας πέρασε, η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος είναι ερωτευμένος με ένα εντυπωσιακό μοντέλο, το όνομα της οποίας ξεκινά από «Α».

Σήμερα, στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η φωτογραφία της νέας συντρόφου του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πρόκειται για την κατάξανθη Αλεξάνδρα, η οποία εντυπωσιάζει με την ομορφιά της! Η Φαίη Σκορδά μάλιστα έμεινε έκπληκτη όταν την είδε και είπε ότι θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό! Δείτε την καλλονή Αλεξάνδρα στο βίντεο:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ερωτευμένος ξανά! Αυτή είναι η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά!

Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά τον χωρισμό του με τηνΗλιάνα Παπαγεωργίου.

Ποια είναι όμως η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά;

Σύμφωνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», αποκάλυψαν πως ο τραγουδιστής από τα μέσα Δεκεμβρίου έχει αλλάξει σε σελίδα στην προσωπική του ζωή και έχει βρει νέα σύντροφό.

«Το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Αυτή η κοπέλα είναι γύρω στα 20 και το όνομά της αρχίζει από Α. Τους έχουν δει πολλοί και στα νότια προάστια και στο κέντρο» , είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η Ναταλία Γερμανού συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα στοιχεία γιατί η κοπέλα είναι εκτός της showbiz.

H νέα σύντροφός του Κωνσταντίνου Αργυρού

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr