Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! Η τρυφερή φωτογραφία!

Που βρέθηκαν μητέρα και γιος;

Ελένη Μενεγάκη: Για φαγητό με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! Η τρυφερή φωτογραφία!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί εδώ και πολλά χρόνια να είναι μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, είναι όμως και μια αφοσιωμένη μητέρα.

Μετά την εκπομπή της στον Alpha, περνάει στιγμές με την οικογένεια της. Όπως έκανε και σήμερα που πήγαν όλοι μαζί για φαγητό. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας στα Instastories του. Η Ελένη, χαμογελαστή και γλυκιά, πόζαρε για χάρη του γιου της, την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται, οικογενειακώς απόλαυσαν το γεύμα τους, εκτός σπιτιού.

Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο για φαγητό

Αποκλειστικό! Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Μας υποδέχονται στο σπίτι τους στα Άχλα!

Ελένη Μενεγάκη: Σε πανικό η παρουσιάστρια! Η μεγάλη φοβία για τα παιδιά της!

Την μεγαλύτερη φοβία που είχαν τα παιδιά της αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Με την ομάδα της στον Alpha συζητούσαν για τις παιδικές φοβίες και από πού προέρχονται κάνοντας έναν πρόλογο πριν πέσει το βίντεο της ψυχολόγου Φρόσως Φωτεινάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Σε μια στιγμή, τον λόγο πήρε η Ελένη η οποία αναφέρθηκε στις φοβίες που είχαν τα παιδιά της μεγαλώνοντας: «Βλέπω παιδί μου δεν είχε καμία φοβία, άλλο που είχε φοβία να μην κλείνουμε την πόρτα και να μην κλείνουμε όλα τα φώτα.».

Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε "κάγκελο" στον αέρα της εκπομπής! «Δεν μιλάω… Θα με τρελάνεις;»!

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δικές της παιδικές φοβίες: «Ούτε εγώ ήθελα να κλείνουμε τα φώτα και την πόρτα, την πόρτα την ξεπέρασα γιατί τώρα θέλω να την κλείνω για να κοιμάμαι ήσυχη. Το φως όμως όχι. Δεν είναι ότι φοβάμαι, δεν φοβάμαι τίποτα, θέλω ένα φως να τρεμοπαίζει. Γι’αυτό βάζω την τηλεόραση και στα 3 λεπτά έχω νυστάξει και την κλείνω.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr