MasterChef: Το τρολάρισμα των παικτών στον "Κρατς"! Τι είπαν on camera; (βίντεο)

Έκαναν πλάκα με την ατάκα-viral!

MasterChef: Το τρολάρισμα των παικτών στον

Ακόμη θυμούνται όλοι την επική ατάκα του... "Κρατς", με τους παίκτες να τρολάρουν τον Χρήστο στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Να σας υπενθυμίσουμε 8+1 memes στο διαδίκτυο για τον "Κρατς" του Master Chef!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας τα μέλη της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκαν στον Χρήστο Μπάρκα και στο "κρατς".

Ο Πάνος μάλιστα αποκάλυψε στην κάμερα, πως οι παίκτες που επέστρεψαν το παιχνίδι, τους ενημέρωσαν για τα όσα συνέβησαν έξω αλλά και πως η ατάκα του Χρήστου Μπάρκα έγινε viral στο διαδίκτυο.

"Επιστρέφοντας τα παιδιά στο παιχνίδι, μας είπαν τι συνέβη έξω με τον Χρήστο και το "κρατς"", δήλωσε ο Πάνος με τη Σπυριδούλα να συμπληρώνει: "Νομίζω πως από εδώ και πέρα, το "κρατς" είναι μαγειρικός όρος, οπότε εγώ, το κράκερ μου, θέλω να κάνει το σωστό "κρατς"".

Master Chef: Τι συνέβη ανάμεσα σε Τάσο και Σταμάτη; Η αποκάλυψη από τους ίδιους! (βίντεο)

Ο Τάσος και ο Σταμάτης, ήταν πολύ καλοί φίλοι, όμως η επιλογή του πρώτου να μην επιλέξει τον φίλο του σε μία δοκιμασία, έφερε ένταση. Τι συνέβη μεταξύ τους στο MasterChef;

Αφορούσε τη δοκιμασία που θα έκρινε την επιστροφή ή όχι του Τάσου στο παιχνίδι ο οποίος, αντί να επιλέξει τον Σταμάτη, αποφάσισε να επιλέξει τον Μανώλη.

Φυσικά, και αυτό ενόχλησε τον Σταμάτη, ο οποίος μετά την επιστροφή του Τάσου, απομακρύνθηκε. Στο αποψινό επεισόδιο,αναφέρθηκαν στο θέμα και έδωσαν εξηγήσεις. Δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο...

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr