Λάουρα Νάργες: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίνο! (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια! Τι συμβαίνει αλήθεια μεταξύ τους;

Λάουρα Νάργες: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Νίνο! (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες απάντησε για το αν έχει σχέση με τον Νίνο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις κοινές τους φωτογραφίες. Διαβάστε παρακάτω...

Η Λάουρα Νάργες, λοιπόν, είπε: «Δεν έχω σχέση με τον Νίνο, το διαψεύδω αυτό παιδιά. Ήταν και έγινε κατανοητό επομένως όλα καλά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Όλο το ρεπορτάζ για την Λάουρα και τον Νίνο εδώ:

Νίνο: Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες!

Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μιχάλη Μουρούτσου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με την πρώην του (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τα συναισθήματά της για τον πρώην σύντροφό της.

Η Λάουρα αποκάλυψε τα πάντα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Λάουρα Νάργες τα είπε όλα για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον αγαπάει και τον έχει ακόμη στην καρδιά του.

Μάλιστα το Youweekly.gr και το Vanda's blog σας είχε αποκαλύψει πως η Λάουρα Νάργες βρισκόταν στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου, μετά και το δύσκολο δικαστήριο που είχε ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την πρώην σύζυγό του το οποίο και τον οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, λοιπόν, τώρα η Λάουρα αναφέρθηκε στον Μουρούτσο, τονίζοντας: «Το κομμάτι περί Κοκκινάκη, που είναι φίλος μου και όλα αυτά τα gossip για εμάς, δεν ήταν κάτι που επηρέασε στον χωρισμό. Η πόρτα του παρελθόντος για μένα πια έχει κλείσει τελείως. Έχω κλειδώσει. Αυτό που διαλύει μια σχέση είναι η εξέλιξη του ανθρώπου σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μάλλον αλλάξαμε πορείες.

Είναι ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ακόμη τον αγαπάω. Ήταν ένας χωρισμός πολύ θετικός και πολιτισμένος. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν αλλάζει αυτό. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Δε σημαίνει ότι επειδή χωρίζεις με έναν άνθρωπο να σφαχτείς ή να τον μισήσεις. Εκεί ακυρώνεις τον εαυτό σου και τα χρόνια που έμεινες μαζί. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, ήταν κοινή απόφαση, ήμασταν και είμαστε μέχρι σήμερα πολύ εντάξει με αυτό και ο καθένας προχωράει τη ζωή του».

Λάουρα Νάργες: 8 +1 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη!

Mπήκε στην ζωή μας πριν από 10 χρόνια όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «So you think you can dance» και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί!

H Λάουρα Νάργες, με καταγωγή από τη Γερμανία, κέρδισε τις εντυπώσεις στo Survivor 2 και αν και πολλοί την χαρακτήριζαν σαν αδύναμη παίκτρια, κατάφερε να κάνει την διαφορά!

Η όμορφη Ελληνογερμανίδα στα τέλη του 2018 τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της , όταν ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο!Τι δεν ξέρουμε όμως για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή; Ιδού η λίστα:

1.Τα τραγούδια που την ταξιδεύουν όταν τα ακούει είναι το «Lose Yourself» του Eminem, το «Requiem for a Dream» και το «We Need a Resolution» της Aaliyah.

2.Τα βιβλία που της άλλαξαν τη ζωή είναι τα «Body Language» του Allan Pease και «Η σκιά του ανέμου» του Carlos Ruiz Zafόn.

3.Ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχει δεχτεί ήταν μία κούτα με γράμματα και φωτογραφίες από τους φίλους της από τη Γερμανία με αφορμή τη μετακόμισή της στην Ελλάδα. Είναι για εκείνη σπουδαίο ενθύμιο.

laoura-narges-ti-den-kserame-gia-ekeini

4.Στα παπούτσια φοράει νούμερο 38, ενώ η αγαπημένη της beauty συνήθεια είναι το peeling με μείγμα από αμύγδαλο.

5.Φοβάται το σκοτάδι, το ύψος, έχει ακροφοβία και αραχνοφοβία. Η μεγαλύτερη φοβία της όμως είναι μη μείνει κάποια στιγμή εντελώς μόνη της.

6.Η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει δεχτεί είναι τριαντάφυλλα έξω από την πόρτα του σπιτιού της ή πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της.

7.Το μότο της είναι «κάθε εμπόδιο για καλό».

8.Το ταξίδι που έκανε και της έχει μείνει αξέχαστο είναι στην Πορτογαλία το 2008. Είχε πάει 5 μέρες με αφορμή ένα διαφημιστικό σποτ. Ήταν η πρώτη της δουλειά στην Ελλάδα, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «So You Think You Can Dance».

9.Οι πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό της είναι: κεφάτη, πειραχτήρι, ευαίσθητη, τσαπατσούλα, αγχωτική!

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly!