Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι πρώτες αντίδρασεις στον γάμο Λασκαράκη-Σουλτάτου!

Πήρε φωτιά το... instagram!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Οι πρώτες αντίδρασεις στον γάμο Λασκαράκη-Σουλτάτου!

Η είδηση του γάμου της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έφερε τις πρώτες αντιδράσεις από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού!

Πώς υποδέχθηκαν το γεγονός; Διαβάστε παρακάτω...

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει στην Κρήτη το ζευγάρι Λασκαράκη-Σουλτάτος, με την είδηση να γίνεται σήμερα γνωστή!

Μετά την επίσημη αναγγελία του γάμου, έγιναν τα πρώτα ποσταρίσματα στο instagram από τον πρώην σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και από το νέο έρωτα του ηθοποιού, την Κατερίνα Γερονικολού.

Συγκεκριμένα ο Τσιμιτσέλης έκανε το πρώτο ποστ της ημέρας ανεβάζοντας ένα ελεφαντάκι από χειροτεχνία, γράφοντας: «κεντάω».

 Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη αντίδραση στον γάμο Λασκαράκη-Σουλτάτου!

Νωρίτερα η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε άβαφη μπροστά στην κάμερα, λέγοντας καλημέρα!

Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη αντίδραση στον γάμο Λασκαράκη-Σουλτάτου!

Παρασκήνιο από τις σχέσεις Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη-Γερονικολού εδώ:

Τσιμιτσέλης-Λασκαράκη-Γερονικολού: Χαμός & πόλεμος με τις απαράδεκτες δηλώσεις του ηθοποιού για την πρώην γυναίκα του! Έξαλλη η Βάσω...

Βάσω Λασκαράκη: Νέα αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη! «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...»

Την πιο δύσκολη στιγμή στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη!

Η ίδια, πλέον χαμογελάει ξανά στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου και έχει βρει την γαλήνη που τόσο αποζητούσε στα προσωπικά της! Πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει για όλα...

Είσαι στην καλύτερή σου φάση ή απλώς ξύπνησες χαρούμενη;

Έχω αποφασίσει, τα τελευταία χρόνια, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και να αισιοδοξώ περισσότερο. Η ζωή συνεχίζει, δεν σταματάει με τίποτα. Στο σήμερα νιώθω πολύ καλά.

Φανταζόσουν ότι θα βίωνες ξανά τόσα έντονα συναισθήματα μετά το διαζύγιο;

Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο ούτε αντιμετωπίζεται με γέλια και χαρές. Φέρνει κλάματα, δυστυχία, αγωνία, όμως τίποτα στη ζωή δεν είναι άσπρο-μαύρο. Αν υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο και κοινός σκοπός, που στη δική μας περίπτωση είναι το παιδί, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να αντιμετωπίσεις ό,τι φέρει η ζωή.

Σωστά, όταν υπάρχει «παιδεία διαζυγίων», όπως δήλωσες και σε πρόσφατη συνέντευξή σου στην Ελεονώρα Μελέτη.


Ακριβώς!

Τι σε έκανε να το σκεφτείς;

Όταν βιώνεις μια κατάσταση, επειδή σε αφορά πολύ, τη συναντάς συνεχώς μπροστά σου. Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε το διαζύγιο, παντού άκουγα για δύσκολες καταστάσεις, χωρισμούς και προβληματικές σχέσεις. Με λύπη διαπίστωσα πως τα μεγαλύτερα θύματα είναι τα παιδιά, όχι επειδή χωρίζουν οι γονείς τους, αλλά επειδή γίνονται μπαλάκια ή μοχλός πίεσης ανάμεσα σε δύο ενήλικες που θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν τα πράγματα πιο ώριμα στη ζωή.


Πώς κατάφερες να διαφέρεις από τη συνήθη κατάσταση;

Είχα την «τύχη» και την εξυπνάδα να διαχειριστώ το διαζύγιό μου με μεγάλη ωριμότητα. Και γι’ αυτό είμαι πιο περήφανη από όλα στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι αφορά κανένα παιδί το διαζύγιο των γονιών του ως διαδικασία. Το αφορά ότι αλλάζει η ζωή του, ότι αλλάζουν οι συνήθειές του, ίσως ο τόπος διαμονής του, αλλά όχι το τι συμβαίνει ανάμεσα στους γονείς του. Δεν το αφορά καθόλου να γίνει μπαλάκι σε όλη αυτή την ιστορία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νιώθει ασφάλεια, ηρεμία και απεριόριστη αγάπη. Να μην αισθάνεται ότι ζει σε εμπόλεμη ζώνη. Το παιδί θέλει τους γονείς του, όποια κι αν είναι η συναισθηματική κατάσταση μεταξύ τους. Για εκείνο ήταν, είναι και θα είναι οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του.

Το παιδί είναι και ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση ενός διαζυγίου;

Όταν έχεις παιδί, η απόφαση δεν είναι εύκολη. Προσπαθείς περισσότερο να κρατήσεις την οικογένειά σου και παλεύεις για εκείνη. Το παν όμως είναι να μπορείς να είσαι καλά εσύ μέσα σου, γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι καλός γονέας. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα πάντα και πολλές φορές οι ενοχές που νιώθουν –και δεν μοιράζονται– για την κατάσταση που βιώνουν οι γονείς δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη μετέπειτα ζωή τους.

Η πιο δύσκολη στιγμή σε ένα διαζύγιο ποια είναι;

Η συνειδητοποίηση και η αποδοχή της κατάστασης.

Πιστεύεις ότι βγήκες αλώβητη από αυτό;

Εγώ λέω ότι βγήκα αλώβητη, αλλά ο χρόνος θα δείξει πώς έχει καταγραφεί μέσα μου.

Δείτε news θέματα στην σχετική κατηγορία του Youweekly.gr