Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! H ανακοίνωση μέσω Instagram!

Έσκασε πριν λίγο!

Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! H ανακοίνωση μέσω Instagram!

Πριν από λίγο έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram και μείναμε άφωνοι. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Εύη Βατίδου και τον πλέον, πρώην σύντροφό της Γιάννη Φιξ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εύη Βαρίδου ανακοίνωσε των χωρισμού τους μέσω των Instastories της!

Χώρισε η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ

«Χώρισα και δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια πρώην… μπύρας. Απλά επειδή στο παρελθόν πάλι είχα χωρίσει, όπως λανθασμένα πήρατε θάρρος, ξέρετε εσείς, δημόσια ανακοινώνω τον χωρισμό με την πρώην σχέση μου».

Αποκάλυψη - βόμβα για τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας - «Της συμπεριφερόταν άσχημα γιατί...»!

Εύη Βατίδου: Η νέα ανάρτηση χείμαρρος κατά πάντων! «Λυσάξατε! Δεν έγινα σταρ επειδή παντρεύτηκα τον Κούγια αλλά...»

Μια νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε η Εύη Βατίδου, η οποία αρχικά τα έβαλε με τον Νίκο Μουτσινά και στην συνέχεια κατακεραύνωσε τους πάντες!

Η αρχή έγινε όταν ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στην εκπομπή του δηλώσεις της πως εκείνη δεν θα έστελνε την κόρη της στο GNTM, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κόρη της Εύης Βατίδου, να την κρίνουν αυτοί;», ενώ εξήγησε πως διαφωνεί με την συγκεκριμένη κριτική επιτροπή και πως εκείνη στην θέση τους θα έκανε την δουλειά καλύτερα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Μουτσινάς καυτηρίασε τις απόψεις της στην εκπομπή του και τότε η Εύη Βατίδου φέρεται να απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram: «Σχετικα με τα σχολια σου στην εκπομπη σου και το μονταρισμενο βιντεο που κοβεις το λογο μου για να δημιουργησεις εντυπωσεις και την κακη αποδοση δημοσιογραφιας οπως αποκαλεισαι Δημοσιογραφος -παρουσιαστης - ηθοποιος σου απαντω " Το λαθος εισαι ΕΣΥ " και "Το κραγιον μου που σου αρεσει θα στο στειλω να το δοκιμασεις! ΚΥΡΙΕ ... @nikosmoutsinas».


Λίγες ώρες αργότερα η Εύη Βατίδου επανήλθε, απαντώντας σε όσους την αμφισβήτησαν ως προς την καριέρα, την αξία και τις γνώσεις της ως μοντέλο.

Υπήρξα η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο στη Vogue, γράφει μεταξύ άλλων και απαρριθμεί τα κατορθώματα της καριέρας της: «#1996 ...Να λεμε αληθειες .. Η πρωτη ελληνιδα στην αγγλικη #vogue #vogueuk Μετα πηρα και το Στεμμα το 1999 στα καλλιστεια του #αντ1 Κατα τα αλλα δεν εκανα και καριερα...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr