Απίστευτο: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ρεκόρ Γκίνες! Πώς το κατάφεραν;

Βρίσκονται στο βιβλίο των ρεκόρ!

Απίστευτο: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ρεκόρ Γκίνες! Πώς το κατάφεραν;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, βρήκαν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Τι έκανε το διάσημο ζευγάρι;

Θα μπορούν να το λένε και στα εγγόνια τους! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ολοκαίνουργιος λογαριασμός στο instagram του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λογαριασμός, τον οποίο λάνσαραν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον τίτλο «sussexroyal», ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις… 5 ωρών και 45 λεπτών.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, ήτοι 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες.

Ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 3,7 εκατομμύρια followers, ενώ «ακολουθεί» μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες.

Με τον λογαριασμό αυτόν, επιστρέφει δυναμικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018, είχε κλείσει το μπλογκ της The Tig και το προφίλ της στο Instagram.

Έξαλλη ήταν η Ελισάβετ με το σκάνδαλο στο παλάτι και πρωταγωνίστρια την Μέγκαν Μαρκλ! Διαβάστε εδώ:

Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο στο παλάτι! Η απαράδεκτη κίνηση στην μνήμη της Νταϊάνα!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Απέκτησαν κοινό instagram! Οι πρώτες τους φωτογραφίες!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησαν τον δικό τους κοινό λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες τους φωτογραφίες!

Θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι!

Τον νέο τους κοινό λογαριασμό στο Instagram «εγκαινίασαν» ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, προκαλώντας παροξυσμό στους φαν τους.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ θα ενημερώνουν πλέον τους θαυμαστές τους για όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον νέο τους επίσημο λογαριασμό σαν ζευγάρι, με το handle «sussex royal».

Τους προηγούμενους μήνες, από τον γάμο τους και έπειτα, το αγαπημένο ζευγάρι κοινοποιούσε τις φωτογραφίες του στον λογαριασμό «Kensington Place» που διατηρούν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Στην πρώτη ανάρτησή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πόσταραν μία εικόνα με το κοινό τους μονόγραμμα «ΗΜ», ενώ στην συνέχεια ανέβασαν εννέα από τις πιο αγαπημένες τους φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μία προηγουμένως αδημοσίευτη, από το περσινό ταξίδι του ζευγαριού στα Φίτζι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο λογαριασμός συγκέντρωσε πάνω από 150.000 followers μέσα στο πρώτο μισάωρο από τη δημιουργία του. Σχεδόν 24ωρο μετά, έχει 1,9 εκατ. followers, μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Μπλέικ Λάιβλι.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του παλατιού στο Μαρόκο!

Το Μαρόκο επισκέφθηκαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, λόγω βασιλικών υποχρεώσεων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, πραγματοποίησε πληθώρα δημόσιων εμφανίσεων και τα ξένα μέσα δεν έπαψαν λεπτό να απαθανατίζουν κοινές στιγμές τους.

Μάλιστα, η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ απόλαυσαν μία μικρή συνάντηση που διοργάνωσε ο πρίγκιπας του Μαρόκο, Μουλάι Χασάν, στην βασιλική κατοικία του.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και ο βασιλιάς του Μαρόκο, Μοχάμετ ο 6ος και οι κόρες του Λάλα Μεριέμκαι Λάλα Χάσνα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό χώρο:

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly.gr