ΑΝΤ1: «Απόγνωση» για την Φαίη Σκορδά. Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Άσχημα τα πράγματα!

ΑΝΤ1: «Απόγνωση» για την Φαίη Σκορδά. Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Σε απόγνωση βρίσκεται η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά! Τι πραγματικά συνέβη;

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα η έχασε το δυναμικό κοινό μέσα από τα χέρια της και η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε πάλι να υπερισχύσει. Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ και τέσσερις ημέρες, για κάποιον λόγο, η Φαίη τερματίζει δεύτερη στα ποσοστά τηλεθέασης και πλέον την έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επαναφέρει την εκπομπή της στην κορυφή και να κερδίσει ξανά το κοινό.

Φαίη Σκορδά: "Έχασε" την γη κάτω από τα πόδια της! Η απώλεια και το σοκ!

Συγκεκριμένα στα νούμερα της Πέμπτης 04/04, έφτασε το 15,4 ενώ η Φωλιά των ΚουΚου στο STAR έκανε 20%! Με λιγότερο από 5 πόντους διαφορά ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα κατάφεραν και άρπαξαν τη νίκη!

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 15,4
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 20
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 11,7
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 19,3

Φαίη Σκορδά: Άγριο κράξιμο στην παρουσιάστρια του Ant1!

εν είχε όρια το... κράξιμο που δέχτηκε η παρουσιάστρια του Ant1 Φαίη Σκορδά!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, επιτέθηκε στην Φαίη Σκορδά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας....

Ειδες ρε παιδακι μου!...Αμα εισαι κομπλεξικος ανθρωπος...τι ψαχνεις; Θα δεις αυτο που σου επιτρεπει το κομπλεξ σου. Η κυρια σκορδα Φαιη....αυτο που προσεξε απ ολα που ειπα στη συνεντευξη...ηταν οτι ο γιος μου γενηθηκε απο ατυχημα!. Πειραχτηκε. Θιχτηκε προσωπικα.Καθαρη ενδειξη ακραιου κατινισμου! Δεν εχει καταλαβει ακομα οτι τα περισσοτερα παιδια [συλαμβανονται] μετα απο μια στιγμη γλεντιου! Αυτη φαινεται εκανε σεξ κι ελεγε [τωρα κανω σεξ για να κανω παιδι]!...Δεν εχει αντιληφθει οτι τα περισσοτερα παιδια γενιουνται επειδη καποιοι δε χρησιμοποιουν προφυλακτικα...κι επειδη καποιες θερμοαιμες δε ζητανε προφυλαχτικα. Βλακεια τους; Μπορει.. Αλλα δεν εμεινε ας πουμε στο γεγονος οτι αυτο το παιδι θα μπορουσαμε να το ριξουμε αλλα το κρατησαμε!....Καταλαβατε τι λεω. Ε...ετσι ειναι αμα εισαι Κατινα,....τοσα μπορεις ν αντιληφθεις!"

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr