Δούκισσα Νομικού: Έγινε η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (βίντεο)

Ποιο ζευγάρι πήγε να χωρίσει για τη Δούκισσα;

Δούκισσα Νομικού: Έγινε η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού είχε υπάρξει η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Ποιος έκανε την αποκάλυψη; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Στέφανο Μουαγκιέ, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show»!

Δούκισσα Νομικού: Έγινε η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (βίντεο)

O ηθοποιός που υποδύεται τον Μαμαντού στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» ανάφερε: «Έχω τσακωθεί για τη Δούκισσα Νομικού. Πριν 11 χρόνια γινόντουσαν τα τηλεοπτικά βραβεία του Έθνους. Ήμουν υποψήφιος για τη σειρά Γ4. Είχα πάει με την τότε κοπέλα μου και περνάει από μπροστά μας αυτή η ύπαρξη. Και παγώνω. Και μου λέει η κοπέλα μου την επόμενη φορά που θα την ξανακοιτάξεις έχω φύγει. Μετά είχα μια ώρα μουρμούρα. Το βραβείο τελικά το πήρε ο Μπέζος».

Η Δούκισσα είναι ξανά έγκυος! Διαβάστε εδώ:

Δούκισσα Νομικού: Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Όλες οι λεπτομέρειες!

Δούκισσα Νομικού: Είναι οριστικό! Εκτός ΑΝΤ1 - Το μήνυμα και η μεγάλη αποκάλυψη

Η Δούκισσα Νομικού είναι οριστικά εκτός ΑΝΤ1, κάνοντας γνωστό το γεγονός μέσω instagram μαζί με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Έπειτα από 8 χρόνια ήρθε το φινάλε.

H Δούκισσα Νομικού με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει την ευλογία να ζει τη μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:«Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα».

 Δούκισσα Νομικού: Είναι οριστικό! Εκτός ΑΝΤ1 - Το μήνυμα και η μεγάλη αποκάλυψη

Όλα τα news θέματα θα τα βρείτε στο Youweekly!