Πασίγνωστος σεφ που βλέπουμε στην τηλεόραση έγινε ξανά μπαμπάς! Η φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Ποιος είναι;

Πασίγνωστος σεφ που βλέπουμε στην τηλεόραση έγινε ξανά μπαμπάς! Η φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Μπαμπάς έγινε ξανά ο πασίγνωστος σεφ που βλέπουμε στην τηλεόραση!

Η γυναίκα του γέννησε το πέμπτο τους παιδί! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον διάσημο και τηλεοπτικό σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος στα 52 του έγινε πατέρας για 5η φορά!

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες του μικρούλη και ένα έχουμε να πούμε. Είναι αξιολάτρευτος.

Οι φωτογραφίες του Gordon Ramsay, δείχνουν τον ίδιο και τη γυναίκα του παρέα με τον μικρούλη. «Μετά από 3 bafta και ένα Emmy, επιτέλους κερδίσαμε ένα Oscar, παρακαλώ καλωσορίστε τον Oscar James Ramsay, ήρθε στον κόσμο σήμερα 12:58, πάνω στην ώρα για μεσημεριανό!».

Πασίγνωστος σεφ που βλέπουμε στην τηλεόραση έγινε ξανά μπαμπάς!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε Έλληνας σεφ! Διαβάστε εδώ:

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας σεφ έγινε μπαμπάς! Ο λόγος για τον...(Βίντεο)

Μπαμπάς για δεύτερη φορά αγαπημένος τραγουδιστής της ελληνικής showbiz!

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον τραγουδιστή...

Ο Βασίλης Δήμας, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η σύζυγός του, Θάλεια-Άννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έτσι η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Οδυσσέα, που είναι σήμερα τριών ετών και ο οποίος χάρηκε πολύ με την έλευση του νέου μέλους στο σπίτι.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso"", ο ευτυχής μπαμπάς είπε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκε τρία κιλά και 100 γραμμάρια. Το καλοκαίρι θα τον βαφτίσουμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι όνομα θα του δώσουμε».

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην οικογένειά του και την γυναίκα της ζωής του: «Τα παιδιά είναι το ομορφότερο δώρο, γιατί σε μαθαίνουν τι σημαίνει το ρήμα «αγαπώ» και το ρήμα «δίνω». Είναι μαγικό να μεγαλώνεις παιδιά, γιατί είναι ευθύνη. Η γυναίκα μου είναι πανέμορφη, αλλά είμαι ερωτευμένος με τον χαρακτήρα της. Με υπομένει και με στηρίζει, και έχουμε ισορροπία στη σχέση μας και την οικογένειά μας χάρη σ’ εκείνη, κάτι που είναι δύσκολο, λόγω της δουλειάς μου. Είναι βράχος δίπλα μου».

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr