Δύο Ξένοι: Το απαγορευμένο επεισόδιο που δεν παίχτηκε ποτέ ξανά! Κάποιοι θα το δείτε για πρώτη φορά! (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι σκηνές!

Δύο Ξένοι: Το απαγορευμένο επεισόδιο που δεν παίχτηκε ποτέ ξανά! Κάποιοι θα το δείτε για πρώτη φορά! (βίντεο)

Η αγαπημένη σειρά Δύο Ξένοι του Mega έχουν ένα απαγορευμένο επεισόδιο το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά! Όλη η αλήθεια για το κόψιμό του!

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές! Διαβάστε παρακάτω...

Το επεισόδιο όπου ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας μεθυσμένος και την βρίζει χυδαία, επειδή μαθαίνει πως το παιδί είναι του Αίαντα, ήταν ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς Δύο Ξένοι.

Τη συγκεκριμένη σκηνή, βέβαια, λίγοι τη θυμούνται καθώς το επεισόδιο προβλήθηκε μόλις μία φορά και κόπηκε από τις επαναλήψεις!

Ο λόγος ήταν οι σκληρές εκφράσεις που ακούγονται, όπως: «Όσο πουτ@@@ και να ‘σαι, θα θυμάσαι έναν γελοίο που σε έμαθε να βλέπεις λίγο πιο πέρα απ’ την σκιά σου».

Δείτε το βίντεο

Γιατί δεν συνεχίστηκαν οι Δύο Ξένοι; Διαβάστε εδώ:

"Οι Δύο Ξένοι δεν συνεχίστηκαν γιατί υπήρχε μια…": Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για την σειρά 20 χρόνια μετά!

Η ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που μετέφεραν στους «Δύο Ξένους»!

Αποκαλύψεις για μια ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που μετέφεραν στην σειρά «Δύο Ξένοι», ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το Πάτερ Ημών ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ. Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια.
Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο. Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο ελαφριά και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δύο Ξένοι: Aυτό είναι το σενάριο της τρίτης σεζόν που δεν γυρίστηκε ποτέ

Τους λόγους που δεν έγινε η τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ρήγας ενώ «έδωσε» και το φινάλε της σειράς!

Θα κατέληγε τελικά ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς μαζί με την Μαρίνα Κουντουράτου; Ο σεναριογράφος απάντησε σε όλα σε συνέντευξη του στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα.

«Δεν πήγαμε τρίτη σεζόν, παρά το γεγονός ότι είχαμε αρχίσει τις προετοιμασίες. Είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μάνη με τον Δημήτρη για να γράψουμε τα τελευταία δώδεκα επεισόδια. Ξεκινήσαμε να γράφουμε, κάναμε και μια συνάντηση με την Εβελίνα, η οποία όμως είχε κλείσει ένα δύσκολο και απαιτητικό θεατρικό έργο. Εκεί κάπου συνειδητοποιήσαμε ότι κατά κάποιον τρόπο δεν θα έπρεπε να γίνει. Στενοχωρηθήκαμε, υπήρξαν κάποιες εντάσεις, τελικά, τα πρώτα έξι επεισόδια υπάρχουν πλέον σε κάποιο συρτάρι και μετά… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η Μαρούσκα από τους «Δύο Ξένους» έγινε αγνώριστη! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου ήταν πολύ σκοτεινό και πικρό. Οι μόνες κωμικές νότες ήταν από την Ντένη και τη Φλώρα, που στο σενάριο συγκατοικούσαν πια και είχαν αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών. Όλα εξελίσσονται τρία χρόνια μετά. Εκείνος μετακομίζει στο Λονδίνο, εκείνη μεγαλώνει τα δίδυμα. Οπότε η κωμωδία είχε να κάνει με το μεγάλωμα των μωρών. Όλο το υπόλοιπο ήταν σκοτεινό. Η Μαρίνα πλέον έχει αφήσει το πρωινό και κάνει talk show. Εκείνος αποφασίζει να ανεβάσει την Αντιγόνη, κάνει οντισιόν και βλέπει απανωτά flashbacks με τη Μαρίνα. Ένας φίλος του προτείνει να ρίξει την τελευταία του ζαριά. Πηγαίνει στην Αθήνα, έχει επαφή με τα παιδιά και στο τέλος η Μαρίνα λέει το «Ναι» να δουλέψουν μαζί, αφήνοντας τους θεατές να καταλάβουν ότι θα είναι μαζί».

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr