Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει με νέο ξέσπασμα μετά τη σύλληψη του εκτελεστή - «Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους»!

Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει με νέο ξέσπασμα μετά τη σύλληψη του εκτελεστή - «Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους»!

Η Βικτώρια Καρύδα συγκλονίζει με το νέο της ξέσπασμα, μετά τη σύλληψη του Βούλγαρου εκτελεστή του άνδρα της Γιάννη Μακρή.

Το μοντέλο βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR μίλησε τηλεφωνικώς η Βικτώρια Καρύδα και ξέσπασε κατά των δραστών της δολοφονίας του συζύγου της.

Το μοντέλο ανέφερε: «Τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους; Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά. Τι νομίζεις είναι εύκολο να προχωρήσεις;».

Το ξέσπασμα τη

Βικτώρια Καρύδα: Σπάει την σιωπή της η σύζυγός του Γιάννη Μακρή! «Του εύχομαι τα χειρότερα»!

Δύσκολες ώρες για τη Βικτώρια Καρύδα: Η αποκάλυψη για τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή που σοκάρει!

Η νέα αποκάλυψη για τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή σοκάρει, με τη Βικτώρια Καρύδα να περνάει δύσκολες ώρες!

Η σύλληψη του Βούλγαρου έχει φέρει νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Μακρή μετά την σύλληψη του Βούλγαρου, με τις αρχές να αναζητούν τον εντολέα.

Μεταξύ των πληροφοριών που έχουν έρθει στο «φως» για τον δράστη είναι πως διέμενε δίπλα από το σπίτι του ζευγαριού στη Βούλα!

Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος βρισκόταν σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα, όπου την Τρίτη οι Αστυνομικοί έκαναν το «ντου» και του πέρασαν τις χειροπέδες!

Αυτή η κίνηση του εκτελεστή προκάλεσε σοκ και στη Βικτώρια Καρύδα, καθώς ο δολοφόνος επέστρεψε ουσιαστικά στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την υπόθεση της σύλληψης του δράστη εδώ:

Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις! Ποιος είναι ο εντολέας στη δολοφονία;

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά!

Η Αστυνομία συνέλαβε τον εκτελεστή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, με τις πρώτες φωτογραφίες του Βούλγαρου δράστη να έρχονται στη δημοσιότητα!

Δείτε ποιος είναι!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι κατά τη μεταφορά του 31χρονους κατηγορούμενου στο αυτόφωρο δικαστήριο, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ όπως βλέπουμε ο ίδιος φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

 Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά! Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά! Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά! Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά! Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο Βούλγαρος εκτελεστής! Δείτε τον για πρώτη φορά!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr