Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την αποπομπή της από τον ΣΚΑΙ είναι μάλλον πρωτότυπη!

Πως απάντησε;

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την αποπομπή της από τον ΣΚΑΙ είναι μάλλον πρωτότυπη!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι, "πέταξε έξω" από τον ΣΚΑΙ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ έβαλε άλλο πρόσωπο να παρουσιάσει το «My style rocks».

Η απάντηση της παρουσιάστριας σίγουρα, ήταν πρωτότυπη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της από το ταξίδι που έκανε στην Πορτογαλία με τον Νίκο Κοκλώνη για την εκπομπή «Celebrity Travel».

Στην λεζάντα της, αντί να σχολιάσει κάτι για το γεγονός ή να πετάξει τις σπόντες της, σχολίασε απλά «Την γέφυρα της 25ης Απριλίου με την πανοραμική θέα της μαγευτικής Λισαβόνας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η είδηση για την μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ρόδο κατεβαίνει η μητέρα της παρουσιάστριας, Πόπη Κατσαρά- Σπυροπούλου στις δημοτικές εκλογές 2019. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η μητέρα της παρουσιάστριας κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη και την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα για την μητέρα της! Η ανάρτηση στα social media!

Η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε νωρίτερα, τον Μάρτιο, ενώ στο βιογραφικό της σύμφωνα με την rodiaki.gr αναφέρεται ότι «κινητήριος δύναμή της είναι η όρεξη να εργαστεί και να δραστηριοποιηθεί για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειές μας».

«Κινητήρια δύναμη μου είναι η όρεξη να εργαστώ και να δραστηριοποιηθώ για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειες μας.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει ικανότητες να βελτιώσει το νησί που αγαπά, τη Ρόδο μας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η είδηση για την μητέρα της και η επίσημη ανακοίνωση!

Το βιογραφικό της

Η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου.

Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr