Ειρήνη Κολιδά: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor!

Τι συνέβη;

Ειρήνη Κολιδά: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του Survivor!

Δύσκολες ώρες περνάει η πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα μαντάτα που έφτασαν για εκείνη το πρωί του Σαββάτου, 6/4, δεν ήταν καθόλου καλά! Διαβάστε παρακάτω...

Τι συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, 5/4 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή του OPEN TV, "Μεσημεριάτικα" και αντικατέστησε τον Νίκο Σαμοϊλη, που είχε αντικαταστήσει την Έλενα Τσαβαλιά μετά την αποχώρησή της!

OPEN: Ακόμα μια αποχώρηση μετά την Έλενα Τσαβαλιά! Τα βρόντηξε κι έφυγε ο...

Η αλήθεια είναι πως το άγχος ήταν ολοφάνερο και λογικό αλλά... όπως έδειξαν τα νούμερα της AGB, η Ειρήνη Κολιδά ήταν μια πάρα πολύ κακή επιλογή!

Ποιο κάτω δεν μπορούν να πάνε τα ποσοστά....

Στο δυναμικό κοινό έκανε ΜΟΝΟ 2,3 ενώ σε τέταρτα κατέρρευσε:

3,4

3,3

1,2

1,1

Για το πόσο θα συνεχίσουν την συνεργασία του Κολιδά και OPEN δεν ξέρουμε αλλά κάτι μας λέει πως... αργά ή γρήγορα θα έχουμε ακόμα μια έξοδο από το κανάλι...Βέβαια, να τονίσουμε το γεγονός πως βγήκε εκτάκτως στον αέρα και δεν υπήρξε καμία διαφήμιση πως εκείνη θα το παρουσιάσει άρα το κοινό δεν γνώριζε για να την δει αλλά και παρέλαβε μια εκπομπή που δεν είχε εξ'αρχής καλά νούμερα!

Έλενα Τσαβαλιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αντικατάσταση της από το Open!

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά από την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» και από το Open.

Ωστόσο, το κανάλι δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια.

Το κανάλι βρήκε αντικαταστάτρια και μάλιστα πολύ γοητευτική η οποία πήρε την θέση της στην εκπομπή. Ποια ήταν όμως η αντίδραση της Έλενας;

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρεμα και ωραία χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε.

undefined

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr