Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο - Τι ανακοίνωσε;

Τι συνέβη;

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο - Τι ανακοίνωσε;

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μπήκε στο χειρουργείο και έστειλε το πρώτο του μήνυμα, κάνοντας μία σημαντική ανακοίνωση.

Τι συνέβη με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Διαβάστε παρακάτω...

Μια προγραμματισμένη επέμβαση ρουτίνας έκανε πριν δυο εβδομάδας ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Σε μια δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μπήκε στο χειρουργείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση για την οποία δε θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Επίσης, ανέφερε πως αυτή την περίοδο αναρρώνει και σε ένα μήνα θα είναι εντελώς καλά.

«Μετά από καιρό γράφω στον τοίχο μου. Έπρεπε να υποβληθώ σε μια προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία και ήταν η αιτία για την μίνι εξαφάνισή μου. Για ακόμα ένα μήνα θα αναρρώνω, αλλά θα τα λέμε από εδώ. Να είστε όλοι καλά», έγραψε ο ίδιος στα social media.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο - Τι ανακοίνωσε;

To μήνυμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον θάνατο του πατέρα του. Διαβάστε εδώ:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα του 14 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Είναι σε κόντρα με τον Γιώργο Βάλαρη;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την κόντρα που φέρεται να έχει με τον Γιώργο Βάλαρη.

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

"Επειδή πήρε το μάτι μου, κάποια περίεργα δημοσιεύματα, ότι εγώ είμαι σε πόλεμο με τον Γιώργο Βάλαρη, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Η τοποθέτηση που έκανα, ήταν μια γενική τοποθέτηση, αναφορικά με τον εάν θα έπρεπε η όχι να χρησιμοποιούνται τα ονόματα τον γονιών μου, σε παραστάσεις , οι οποίες προέρχονται κατά κόρον από τις παλιές τους κινηματογραφικές επιτυχίες.

Και έγραψα πολύ ευδιάκριτα, ότι εφόσον ΔΕΝ χρησιμοποιούνται, τότε είναι μια χαρά να προσπαθήσει κάποιος να αναβιώσει αυτές τις παλιές ταινίες, στο θεατρικό σανίδι. Τώρα όσον αφορά τον Γιώργο Βάλαρη, όχι μόνο πόλεμος δεν υπάρχει, απεναντίας, πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός θεατράνθρωπος , που πάντα ανεβάζει προσεγμένες παραστάσεις.

Αυτά προς διευκρίνιση της αλήθειας. Καλή Κυριακή να έχετε", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr