Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο για την κοινή τους εμφάνιση! (βίντεο)

Τι συνέβη που δεν ξέραμε;

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο για την κοινή τους εμφάνιση! (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή των MadWalk και πίσω από αυτή την εμφάνιση υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο.

Η αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα». Διαβάστε εδώ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες ήταν ζευγάρι, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του MadWalk.

Η Ελένη Βουλγαράκη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» ένα παρασκήνιο πίσω από αυτή την εμφάνιση του τραγουδιστή και του μοντέλου στη σκηνή.

«Υπήρξε ένα θέμα με το autocue στο τέλος και χρειάστηκε να κερδίσει λίγο χρόνο η Ηλιάνα, μέχρι να ξεκινήσει ξανά το autocue και να κάνει κάποιες ευχαριστίες που έπρεπε να κάνει. Ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν μαζί», ανέφερε η Βουλγαράκη.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να διευκρινίσει αν η μίνι συνέντευξη ήταν μες στο πρόγραμμα, με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει: «Ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο. Δεν νομίζω να κοπεί στην τηλεοπτική προβολή γιατί έχει αναπαραχθεί. Το τράβηξαν από κινητά».

Ο καυγάς Αργυρού-Ηλιάνας στο διαμέρισμα του τραγουδιστή! Διαβάστε εδώ:

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο καυγάς στα παρασκήνια! Πριν ανέβουν μαζί στην σκηνή "πλακώθηκαν"

Το έλα να δεις έγινε στα παρασκήνια των Madwalk με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Πλακώθηκαν λίγο πριν ανέβουν μαζί στη σκηνή και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες σας είχα αποκαλύψει μέσα από ρεπορτάζ στο Vanda's blog ότι ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια είχαν χωρίσει μετά από έναν πολύ άσχημο καυγά στο διαμέρισμα αυτού στο Κολωνάκι!

Το πρώην ζευγάρι, λοιπόν, μετά τον χωρισμό του αναγκάστηκε να συνυπάρξει στο stage των Madwalk και το αποτέλεσμα ήταν πολύ αμήχανο με τον Αργυρό να μην θέλει να την πλησιάσει και την Ηλιάνα να τον παρακαλάει μπροστά σε όλους να της δώσει το χέρι του και να έρθει πιο κοντά.
Δείτε όμως αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το Youweekly.gr, όμως, και το Vanda's θα σας αποκαλύψουν τι συνέβη λίγο πριν ανέβουν μαζί στη σκηνή και για ποιον λόγο ο τραγουδιστής ήθελε να... φύγει τρέχοντας!

Συγκεκριμένα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, οι δυο τους χαιρετήθηκαν αναγκαστικά γιατί έπεσαν μούρη με μούρη στα καμαρίνια και ήταν κι άλλος κόσμος εκεί και προφανώς δεν ήθελαν να δώσουν δικαιώματα όμως στο πρόσωπό τους φάνηκε αρκετά πως... το έκαναν με το ζόρι!

Ο ίδιος άνθρωπος μου μετέφερε για την ακρίβεια: "Ήταν και οι δυο από νωρίς το πρωί στα παρασκήνια για πρόβες κλπ! Ενώ μπροστά στον κόσμο χαιρετήθηκαν με το ζόρι, μετά από λίγο, όταν είχε μεσημεριάσει για την ακρίβεια, τους είδα να μιλάνε σε μια γωνία λίγο που δεν ήταν πολύ προσβάσιμη! Δεν άκουγα τι έλεγαν, είχα απόσταση αλλά ο Αργυρός ήταν έξαλλος και κουνούσε τα χέρια του έντονα! Σίγουρα μαλώσανε πριν βγουν on stage αλλά δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα..."

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια που μου μεταφέρθηκαν και σας τα αποκαλύπτω στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog!

Προφανώς γι αυτό ο τραγουδιστής στην σκηνή ήθελε να φύγει γιατί πιο πριν ήταν έξαλλος μαζί της...

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr