Aποστολία Ζώη: Αποκάλυψε τη μεγάλη προδοσία που βίωσε: «Κάποια πράγματα δεν τα συγχωρείς!»

Ποιος την πρόδωσε;

Aποστολία Ζώη: Αποκάλυψε τη μεγάλη προδοσία που βίωσε: «Κάποια πράγματα δεν τα συγχωρείς!»

Η Αποστολία Ζώη μίλησε για τη μεγάλη προδοσία που έζησε από πολύ κοντινό της άνθρωπο, ξεκαθαρίζοντας πως κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται!

Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη! Διαβάστε παρακάτω...

Συνέντευξη στο «Secret» έδωσε η Αποστολία Ζώη και αναφέρθηκε στην προδοσία που βίωσε από την καλύτερή της φίλη.

«Συνέβη και αμέσως έγινε διαγραφή. Ήταν χοντρό όλο αυτό. Ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν τόσο δυνατή η αγάπη, αλλά και τόσο δυνατό το τέλος, που δεν υπήρχε κανένα ερωτηματικό. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα συγχωρείς», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Συγκίνησε η Αποστολία Ζώη στο Μάτι. Διαβάστε εδώ:

Αποστολία Ζωή: Συγκινεί η προσπάθεια της στο Μάτι! Σοκαριστικές εικόνες από την φονική φωτιά!

Αποστολία Ζώη: Ανάβει "φωτιές"! Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί "χαμό" στα social media!

Είναι μια γυναίκα με τα όλα της!

Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με την φωτογραφία της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έχει αξιοζήλευτες φωτογραφίες και με καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει στον φακό!

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια φωτογραφία που ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και μείναμε με ανοιχτό το στόμα!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes... έπεσαν "βροχή"!

Δείτε την ανάρτηση:


Αποστολία Ζώη: Ξεσπά για το περιστατικό με τη Demy! Δηλώσεις που θα συζητηθούν.. (Βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή "Στην υγεία μας ρε παιδιά!" του ΣΚΑΙ είχε γίνει η αφορμή προκειμένου να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες!

Η Demy σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε αποχωρήσει από τα γυρίσματα της εκπομπής, μετά από έντονο τσακωμό με την Αποστολία Ζώη. Διαβάστε παρακάτω...

H ίδια τότε είχε δηλώσει: «Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση όταν διάβασα τα ρεπορτάζ γύρω από όσα συνέβησαν – και δεν ήταν καθόλου κοντά σε ό,τι συνέβη αληθινά. Γιατί στην πραγματικότητα για άλλους λόγους αποχώρησα εγώ και για άλλους δυσαρεστήθηκε η Αποστολία».

Τώρα, η Αποστολία Ζώη μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" και δίνει τέλος στις φήμες.

«Η φαντασία σε όλο του το μεγαλείο ήταν αυτό με τη Demy. Έγινε τεράστιο και πήρε κι εμένα η μπάλα εκεί… Ποιες θέσεις; Έχω πάει 200 φορές, θα κάνω θέμα για τη θέση;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αποστολία. Μάλιστα εξήγησε πως τα πράγματα ξέφυγαν, όταν φίλη της δημοσιογράφος με την οποία είχε μιλήσει για το συμβάν, έδωσε τη δική της εκδοχή!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...