Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! Πότε θα κάνει το επόμενο βήμα; (βίντεο)

Ο τραγουδιστής τα ξεκαθάρισε όλα!

Γιώργος Σαμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! Πότε θα κάνει το επόμενο βήμα; (βίντεο)

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε τα πάντα για την προσωπική του ζωή και πότε θα κάνει το επόμενο βήμα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του ΣΚΑΙ «After Dark». Διαβάστε παρακάτω...

«Με εκνευρίζει όταν βλέπω την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα, χωρίς να το θέλω. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτήν, δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι βαρετή. Όταν, όμως, πρέπει να υποστηρίξω αυτό που θέλει η σύντροφος μου, δηλαδή να το ξέρουν όλοι και να μην κρύβεται, οκ», ανέφερε αρχικά ο Σαμπάνης.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε σε τι φάση βρίσκεται αυτή την περίοδο: «Είμαι καλά. Είμαι ήρεμος. Και είναι πολύ σοβαρό για μένα, τη δημιουργία μου και τη ζωή μου».

Τέλος ο Σαμπάνης ξεκαθάρισε πως όταν παρουσιάσει στα media κάποια σχέση του είναι αυτή που θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Ποια είναι η σύντροφος του Σαμπάνη; Διαβάστε εδώ:

Γιώργος Σαμπάνης: Η νέα του σύντροφος και η γνωριμία τους

Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Σαμπάνη! Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας και η αφιέρωση που ραγίζει καρδιές...

Τα τελευταία 24ώρα ο πασίγνωστος τραγουδιστής δεν πιστεύει όσα ζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης περνάει τις χειρότερες ημέρες της ζωής του μιας και ένα άτομο από το στενό οικογενειακό του κύκλο βρίσκεται στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, που φέτος εμφανίζεται το Acro, μπορεί να ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του, ωστόσο βιώνει τον απόλυτο γολγοθά!

Χθες, όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο έμειναν έκπληκτοι με την αποκάλυψη αυτή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Το πιο σημαντικό πράγμα για τον κάθε άνθρωπο από εμάς νομίζω ότι είναι η οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα η δική μου οικογένεια έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο και από την άλλη, ένας ακόμα δικός μας άνθρωπος βρίσκεται σε κώμα. Είναι κατ’ ουσία νεκρός. Δεν θέλω να σας χαλάσω τη βραδιά, Είναι η τελευταία μου αναφορά, θέλω όμως να αφιερώσω τη βραδιά στη γιαγιά μου, θέλω να σας πω ένα τραγούδι γι’ αυτούς, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξω το στόμα μου και να τραγουδήσω, και μετά θα διασκεδάσουμε και θα το γκρεμίσουμε μέχρι το πρωί».

Το τραγούδι που θέλησε να αφιερώσει ήταν το "Για πού το 'βαλες καρδιά μου". Φυσικά, ο κόσμος που ήταν εκεί αμέσως στήριξε και αποθέωσε το τραγουδιστή με χειροκροτήματα.

Δείτε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr