Ζέτα Δούκα: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1!

Τι συνέβη;

Ζέτα Δούκα: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1!

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1, "Thieve", η Ζέτα Δούκα έκανε μια ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Συνέβη κάτι; Διαβάστε παρακάτω...

Την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 9, κάνει πρεμιέρα η ηθοποιός μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τη νέα εκπομπή «Thrive». Σκοπός είναι μέσω της εκπομπής η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της να προσπαθήσει να μας μάθει πώς θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε καλύτερο τρόπο ζωής.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτό το νέο ξεκίνημα:

«Και ναι, είναι γεγονός! Αύριο Κυριακή 7/4, στις 9 πμ στον ΑΝΤ1, ξεκινάει το Thrive! Μια εκπομπή για την καλή ποιότητα ζωής, την ισορροπία στην καθημερινότητα και την αυτοβελτίωση έτσι όπως την βιώνουν οι υπέροχοι άνθρωποι που είχα την ευκαιρία να συναντήσω στα γυρίσματα! Τους ευχαριστώ όλους και κρατώ τα λόγια τους μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου! Το αυριανό πρώτο επεισόδιο, φιλοξενεί τους αγαπημένους μου Χάρη Ρώμα και Μαρίνα Βερνίκου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το πώς θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα και καλή εκπομπή που να αφορά τον κόσμο!!! Σας την παραδίδουμε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας!"

Ζέτα Δούκα: Τα πιο ευχάριστα νέα της "χτύπησαν" την πόρτα!

Ζέτα Δούκα: Η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1!

Αποκάλυψη! Ο άγνωστος χωρισμός της Ζέτας Δούκα με τον άντρα της: "Ήμουν έγκυος και με..." (Βίντεο)

Η εξομολόγησή της άφησε τους πάντες άφωνους. Είναι γνωστό πως η Ζέτα Δούκα δεν μασά τα λόγια της γι- αυτό και κάθε της συνέντευξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η ηθοποιός μάλιστα μιλώντας στο People, δεν έκρυψε πως την περίοδο που έμαθε ότι είναι έγκυος έκαναν χωριστές διακοπές με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά. Δείτε στο βίντεο τι είχε συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr