ΣΚΑΙ: Τι έπαθε ο Γιώργος Αυτιάς και "απασφάλισε";

Ο κακός χαμός στο κανάλι του Φαλήρου! Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε...

ΣΚΑΙ: Τι έπαθε ο Γιώργος Αυτιάς και

Τι συνέβη με τον Γιώργο Αυτιά, τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ και... απασφάλισε έτσι απότομα;

Χαμός στο κανάλι του Φαλήρου! Σημειώθηκε ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης για φέτος αφού έφτασε μέχρι και το 18,4%! Διαβάστε παρακάτω...

Βέβαια, η Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN tv την "πλήρωσε" αφού έκανε μόνο 13,7% αλλά και ο υπόλοιπος ανταγωνισμός δεν πέρασε καθόλου ευχάριστα θα λέγαμε... Μάλιστα, στο 18-54 κάνει 30 άρια!

ΣKAI 30.6 31.3 27.7 24.6

Open 22 18 20 14

MEΣOΣ OPOΣ ΣKAI 29% ME 18%!

Σκάι: Ο Γιώργος Αυτιάς «ξεφτίλησε» το κανάλι!

Τηλεθέαση 6/4: Τα πάνω κάτω στα προγράμματα! Ποιοι έφαγαν τα... μούτρα τους και ποιοι άνοιξαν σαμπάνιες; Δείτε αναλυτικά...

Νωρίς το πρωί

ΣΚΑΙ: Καλημέρα, Αυτιάς 18,4

ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 25,4
ΣΚΑΙ: Ακραία Φαινόμενα 10,2

OPEN: Έλα χαμογέλα, Χρηστίδου 13,3

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται, Γερμανού 14,3
ΣΚΑΙ: Goal χωρίς σύνορα 6

OPEN: Όλα λάθος, 5,4

Απογευματινή ζώνη

Αnt1: Εκείνες κι εγώ (Ε) 16,8

OPEN: Revenge body 9,1

Αlpha: Kitchen Lab 15,7

ΣΚΑΙ: DOT 8,1

Star: Star System 8,3

Prime time

AΝΤ1: Κάτι να καίει, 15,2
ALPHA: Πάμε πακέτο 16,8

OPEN: It's Show time 6

STAR: Μίνιονς, 15,4

ΣΚΑΙ: Survivor 12,5

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 11,8

ΣΚΑΙ: Η μεγάλη πίκρα του Γιώργου Αυτιά (Αποκλειστικό)!

Κάθε πρωί το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς κρατάει συντροφιά στους ανθρώπους εκείνους που προτιμούν την ενημέρωση από την ψυχαγωγία.


Σχεδόν 700.000 άνθρωποι τον παρακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια τα τελευταία χρόνια. Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Αυτιάς βγάζει μία πίκρα στον αέρα της εκπομπής.

Λέει ας πούμε όπως είπε και σήμερα το πρωί:
« Μερικές φορές αισθάνεσαι την ανάγκη να πας και να μιλήσεις κάπου αλλού και να πεις αυτά που έχεις την ψυχή σου και δε σ’ αφήνουν όμως να κατέβεις ούτε στα αποδυτήρια»!

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι εννοεί με αυτά που λέει ο Γιώργος Αυτιάς. Γιατί βγάζει τόση πίκρα και στεναχώρια!
Εμείς όμως θα σας πούμε. Θα σας πούμε για την πίκρα που κρύβει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙστην καρδιά του. Είναι η πίκρα που ενώ του υποσχέθηκαν να κατέβει ως υποψήφιος στην ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία πήραν το λόγο τους πίσω επειδή στις μετρήσεις που έκαναν ο Γιώργος Αυτιάς έβγαινε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου με τεράστια διαφορά.

Από ποιους έχει όμως τεράστια διαφορά ο πασίγνωστος δημοσιογράφος; Με αυτούς που πλαισιώνουν το ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νεας Δημοκρατίας!

Με λίγα και απλά λόγια ενώ το καλοκαίρι υποσχέθηκαν στο Γιώργο Αυτιά και δώσανε τα χέρια με το δημοσιογράφο να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία σε εκλόγιμη θέση στο ευρώ ψηφοδέλτια του κόμματος, οι βαρόνοι της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν κατέβει ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο εκείνοι θα απέχουν.


Ξεκαθάρισαν δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν κατέβει ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο εκείνοι θα εγκαταλείψουν το κόμμα στις ευρωεκλογές!

Γι’ αυτό το λόγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο Γιώργο Αυτιά ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το κόμμα και τα μεγαλοστελέχη του.


Ο Κυριάκος πήρε πίσω την υπόσχεση του στον Αυτιά και τον πίκρανε όσο δεν πάει... Γιώργο Αυτιά καλώς ήρθες στον κόσμο της πολιτικής!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr