Ιωάννα Μπέλλα: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ιωάννα Μπέλλα: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Νέος έρωτας στην πόλη; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Ιωάννα Μπέλλα και ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου έχουν έρθει τόσο κοντά, που δεν αποκλείεται να μιλάμε για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Μπορεί και οι δύο να κρύβουν προς το παρόν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παραμένουν αχώριστοι. Διαβάστε παρακάτω...

Ντένης Παπαγεωργίου ο σύντροφος της Ιωάννας Μπέλλα

Πρόσφατα, μάλιστα, η Σταρ Ελλάς γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε στο σπίτι του γνωστούς επιχειρηματία, κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι του. Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, προσδίδοντας εμμέσως έτσι τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Ιωάννα Μπέλλα: Εντυπωσιακά γενέθλια με το στήριγμα της στο πλευρό της!

Ντένης Παπαγεωργίου ο σύντροφος της Ιωάννας Μπέλλα

Ντένης Παπαγεωργίου ο σύντροφος της Ιωάννας Μπέλλα

Οι δυο τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη, πέρασαν μαζί στην Πάρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα. Εκεί, εθεάθησαν με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι, με το οποίο κάνουν πολλή παρέα το τελευταίο διάστημα.

Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…

Στην αισθητικό η Ιωάννα Μπέλα! Υλικό ντοκουμέντο από την επέμβαση!

Απίστευτο περιστατικό στο "Όλα λάθος": Ο Κωστόπουλος άρχισε να ζουλάει στον αέρα τα χείλη της Μπέλλα!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Open.

Στο πλευρό του είδαμε την Ιωάννα Τούνη και την Μαντώ Γαστεράτου, ενώ τους επισκέφθηκε και η Ιωάννα Μπέλλα.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να τις κάνει ερωτήσεις για τις αισθητικές παρεμβάσεις και την έβαλε να κάνει ντεμακιγιάζ στο πλατό.

Η Ιωάννα Μπέλλα ξεκίνησε να αφαιρεί με ένα μαντιλάκι το κόκκινο κραγιόν της, για να του δείξει πως έχει σταματήσει το φίλερ στα χείλη της και πως απλά το κραγιόν τα κάνει να φαίνονται τόσο μεγάλα. Αφού το αφαίρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκίνησε να της ζουλάει τα χείλη για να επιβεβαιωθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!