Ντένης Παπαγεωργίου: Η άγνωστη ζωή του επιχειρηματία που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μπέλλα!

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας;

Ντένης Παπαγεωργίου: Η άγνωστη ζωή του επιχειρηματία που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μπέλλα!

Ο Ντένης Παπαγεωργίου, είναι ένας γοητευτικός και πλέον αναγνωρίσιμος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ενώ έχει υπάρξει στο πλευρό πολλών ωραίων γυναικών, μεταξύ άλλων και της Ιωάννας Μπέλλα, όπως φημολογείται τελευταία!

Η Ιωάννα Μπέλλα με σχέση

Ήταν ερωτευμένος με την Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία έχει κάνει πλέον την Ελλάδα δεύτερο σπίτι της. Η Λόχαν μπορεί να είχε διαψεύσει το γεγονός ότι έχει σχέση μαζί του, ο ίδιος όμως φαίνεται πως δεν ήθελε να το κρύψει. «Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι; Χα χα χα! Δεν νομίζω…». Αυτή ήταν η δήλωση του Ντένη Παπαγεωργίου στην εφημερίδα Freddo για τη σχέση του μαζί της, με την οποία, μάλιστα, άνοιξαν μαζί ένα κλαμπ στο Γκάζι. Η Λίντσεϊ Λόχαν, ωστόσο, δηλώνει ότι είναι μόνο φίλοι. Διαβάστε παρακάτω...

O επιχειρηματίας είναι σήμερα ιδιοκτήτης του beach bar-restaurant «Rakkan Mykonos»στο Καλό Λιβάδι, όπου η Λίντσει Λόχαν είχε κάνει το πάρτι γενεθλιών της το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η επιχειρηματική κίνηση του γόνου της οικογένειας Παπαγεωργίου. Στην οικογένεια Παπαγεωργίου ανήκουν επίσης η αντιπροσωπία της Sanyo, μερίδια στα διαγνωστικά κέντρα «Ιατρόπολις», καθώς και το εμπορικό κέντρο «Αvenue».

Παρόλα αυτά, το 2013 σταμάτησαν να απασχολούν τόσο τα νυχτοοερπατήματα του Ντένη, μιας και η εταιρεία Sanyo, το γνωστό brand ηλεκτρικών ειδών και ψηφιακής τεχνολογίας με παρουσία ήδη από το 1973, είχε να αντιμετωπίσει την πτώση του τζίρου ύψους 29% περίπου. Ούτε και το εμπορικό κέντρο "Avenue" έμεινε ανεπηρέαστο από την οικονομική συγκυρία και την κάμψη της κατανάλωσης. Ήδη βέβαια από το 2012, η οικογένεια Παπαγεωργίου ρευστοποιούσε τις συμμετοχές της και έβαζε πωλητήρια με στόχο να αποπληρωθούν τα δάνεια.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με τον Σάκη Ρουβά

Παρά τα όσα δεινά για την οικογένεια, τα επιχειρηματικά σχέδια του Ντένη φαίνεται πως δεν πάνε τόσο άσχημα. Το καλοκαίρι στο Rakkan το 2016 είχε εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς.

Με τη Λίντσεϊ Λόχαν γνωρίστηκαν στα 30α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε στο μπαρ του Έλληνα επιχειρηματία. Την περίοδο εκείνη η Λόχαν ήταν ακόμα αρραβωνιασμένη με τον Ρώσο εκατομμυριούχο, αλλά γρήγορα ο αρραβώνας τους έληξε, μετά τις κατηγορίες της Αμερικανίδας celebrity περί απιστίας και βίαιης συμπεριφοράς του Ταραμπάσοφ.

«Με τη Λίντσεϊ μας ενώνει το σεξ. Από την πρώτη μέρα έγινε το “κλικ” και μετά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», είχε δηλώσει στο περιοδικό «Down Town», ο Ντένης και συνεχίζει. «Αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο. Τη δεύτερη φορά που ήρθε στην Μύκονο, την φιλοξένησα σε μία βίλα που έχω νοικιάσει», αναφέρει.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του


«Δεν ισχύει καθόλου αυτό που λένε ότι είναι “καμμένη” από τα ναρκωτικά.Απλώς, το κορίτσι έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα», συμπλήρωσε ο Ντένης.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του


Η Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται πως είχε αποκαλύψει πως ο Ντένης την «έσωσε» από την προηγούμενη σχέση της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι και η μοναδική επώνυμη που είχε σχέση. Πριν γίνουνε ζευγάρι με τη Λόχαν, ήταν αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Νοέλ Κούτρα: «Ο Ντένης δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, αλλά και εκείνος που με την οξυδέρκεια και τη σωστή του κρίση με βοηθά να πάρω τις σωστές αποφάσεις πάνω στη δουλειά μου. Όταν πρωτοασχολήθηκα με τον χώρο της μόδας, ο Ντένης έδειξε μια σχετική ανασφάλεια και είχε τις ενστάσεις του. Στη συνέχεια, όμως, είδε τις προτάσεις που είχα και συμφώνησε με την επιλογή μου. Σήμερα είναι ο Νο1 υποστηρικτής της προσπάθειάς μου και με ενθαρρύνει», έλεγε στο protothema.

H σχέση τους έληξε επεισοδιακά σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον και αμέσως μετά από τα θλιβερά συμβάντα έφυγε για την Αφρική για δουλειές.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με σχέση του


Κάνοντας μία αναδρομή στο 2008, ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν με την Μις Γιανγκ του 2007, Νταϊάνα Ιγροπούλου.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του

Μια άλλη γνωστή του σχέση ήταν με την Εύα Καϊλή.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του

Ο Ντένης Παπαγεωργίου με την σχέση του

Γεννημένος το Μάρτιο του 1984 στις Ηνωμένες Πολιτείες, από μια αγαπημένη και συνάμα δεμένη οικογένεια, ο Ντένης μιλά για τα παιδικά του χρόνια με μια γλυκιά νοσταλγία. «Για να είμαι ειλικρινής, στο σχολείο ήμουν μέτριος μαθητής, αλλά ταυτόχρονα πολύ κοινωνικός. Από μικρό παιδί έκανα παρέα πάντα με μεγαλύτερους από μένα. Σήμερα οι περισσότεροι φίλοι μου είτε βρίσκονται στο εξωτερικό είτε είναι παντρεμένοι. Λόγω των έντονων ρυθμών και των απαιτήσεων της καθημερινότητας όλων μας έχουμε χαθεί. Η οικογένεια ήταν και είναι η βάση μου. Ο πατέρας μου ήταν ανέκαθεν αυστηρός, αλλά και στοργικός. Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελα. Πάντα υπήρχε έλεγχος. Αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου ήταν να προσέχω τον εαυτό μου, να είμαι ευγενής και να σέβομαι τους γύρω μου. Κάθε δύο Κυριακές μαζευόμασταν όλη η οικογένεια μαζί. Είναι πλέον παράδοση τα κυριακάτικα τραπέζια και δεν τα χάνεις κανείς μας», είχε δηλώσει σε γνωστό περιοδικό!

Σε ηλικία 16 ετών ξεκινά δειλά δειλά να εργάζεται τα καλοκαίρια στις επιχειρήσεις του πατέρα του.

Ιωάννα Μπέλλα: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Νέος έρωτας στην πόλη; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Ιωάννα Μπέλλα και ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου έχουν έρθει τόσο κοντά, που δεν αποκλείεται να μιλάμε για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Μπορεί και οι δύο να κρύβουν προς το παρόν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παραμένουν αχώριστοι.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Σταρ Ελλάς γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε στο σπίτι του γνωστούς επιχειρηματία, κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι του. Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, προσδίδοντας εμμέσως έτσι τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Στην αισθητικό η Ιωάννα Μπέλα! Υλικό ντοκουμέντο από την επέμβαση!

Οι δυο τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη, πέρασαν μαζί στην Πάρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα. Εκεί, εθεάθησαν με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι, με το οποίο κάνουν πολλή παρέα το τελευταίο διάστημα.

Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!