Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Τα πιο ευχάριστα νέα!

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Νέο baby boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του με την ζωγράφο σύζυγό του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λάγκο, ο οποίος έχει περάσει στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ο καλοκάγαθος Σταύρος από τη σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» και φυσικά έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια πώς είναι ένας από του πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

"Είμαι ζημιωμένη! Δεν πληρώθηκα για τα Κλεμμένα Όνειρα!"

Baby boom! Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Πολύ!». Παρότι το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και, παρά τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του, δεν κάνει σχέδια γάμου. «Απλώς δεν είχε προκύψει. Δεν το αποφεύγουμε ή κάτι τέτοιο».

Πάντως, όνειρο του Κωνσταντίνου είναι μια πολυμελής οικογένεια με την αγαπημένη του, Χριστίνα. «Αν ήταν στο χέρι μας θα είχαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αλλά, όπως όλοι ξέρουμε η ζωή έχει έναν τρόπο να αλλάζει διαρκώς τα όποια σχέδια», εξομολογήθηκε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ορφέας Παπαδόπουλος- Κωνσταντίνος Λάγκος: "Έχουμε την ίδια ΕΡΩΜΕΝΗ...."

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λάγκος ή αλλιώς ο Άρης και ο Σταύρος αφήνουν για λίγο την κόντρα τους στα «Κλεμμένα όνειρα» και για χάρη του YOUφωτογραφίζονται στον φυσικό τους χώρο! Όχι, σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε ένα στούντιο ηχογράφησης ξεδιπλώνοντας τη λατρεία που τρέφουν και οι δυο για τη μουσική!


ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς σε έχει επηρεάσει στη ζωή σου ο ρόλος του Άρη;


Πραγματικά μέσα από αυτό τον ήρωα έχω ζήσει κι έχω αισθανθεί πάρα πολλά. Από απώλεια και εκδίκηση μέχρι κακία, μίσος ακόμα και αγάπη. Είναι το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει με ήρωά μου. Με έναν ήρωα που έχω αγαπήσει, που έχω μισήσει. Υπάρχουν φορές που τον διαβάζω και τον σιχαίνομαι, υπάρχουν φορές που τον διαβάζω και τον λατρεύω.


Είναι παράδειγμα προς αποφυγήν ο Άρης;


Φυσικά και είναι. Ομολογώ ότι υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αυτά που έχουμε γυρίσει και αυτά που θα προβληθούν και αναρωτιέμαι τι παραδείγματα μπορεί να παίρνει ο κόσμος.


Παράλληλα ασχολείσαι και με τη μουσική… Έχεις κλίση προς τις Τέχνες...


Οποιαδήποτε άλλη γραφειοκρατική δουλειά ή στατική με καταπιέζει. Το ότι η υποκριτική μού δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω ρόλους, παραστάσεις, να κινούμαι, να ζω πράγματα, να γνωρίζω ανθρώπους, είναι κάτι που μου έχει κάνει καλό και ως άνθρωπο.


Η μουσική πότε μπαίνει στη ζωή σου;


Και αυτή μπαίνει στα μαθητικά χρόνια, στο Λύκειο. Είχα μια μπάντα τότε και κάναμε διάφορα live. Τραγουδούσα. Και έκανα και άλλες απόπειρες. Έκανα πιάνο, κιθάρα, αλλά αυτά τα πράγματα ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Από εκεί και πέρα το τραγούδι το λάτρευα. Μπορεί να έκανα μαθήματα φωνητικής, υπήρξαν μπάντες που συνεργαζόμουν αλλά ο φόρτος εργασίας που έχω με το καθημερινό δεν μου επέτρεπε να αφιερωθώ έτσι όπως θα ήθελα, ολοκληρωτικά.


Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Σε ανεβάζει ή σε πάει πίσω επαγγελματικά;


Νομίζω ότι ο έρωτας είναι μια δύναμη, μια ενέργεια, είναι η αρχή των πάντων. Φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο, απλά στη δεδομένη φάση, δεν θα σου πω ότι τον έχω κάνει στην άκρη, απλά είμαι πολύ προσηλωμένος στο επαγγελματικό πεδίο.


Άρα δεν είσαι ερωτευμένος;


Δεν είμαι ερωτευμένος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΚΟΣ


Τι τέλος θα ήθελες να δεις αναφορικά με το ρόλο σου;


Να δικαιωθεί, να βρει την ειρήνη ο Σταύρος…


Η κοπέλα σου πώς αντιδρά; Ζηλεύει; Επειδή είναι και εκτός χώρου αντιλαμβάνεται το ότι έτσι είναι η δουλειά;


Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είμαστε μια χαρά.


Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο οικογένειας;


Είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε να κάνω στη ζωή μου και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά.


Η μουσική τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;


Η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια. Και εγώ μπήκα σε μουσικό σχολείο, στην Παλλήνη. Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Και είναι τραγικό αυτό που κάνουν τώρα, που κόβουν παροχές από αυτά τα σχολεία.


Και γιατί όχι τραγουδιστής αλλά ηθοποιός;


Δεν έχω καλή φωνή για τραγουδιστής.


Δημιούργησες ποτέ κάποιο γκρουπάκι;


Όχι, αλλά με τους κολλητούς πολλές φορές τζαμάρουμε... Οι φίλοι έκαναν τα γκρουπάκια τους.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr