Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έχωσε άγρια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Κανείς δεν την ήξερε! Την έχει δει πολύ...» (βίντεο)

Έξαλλος ο Κωστόπουλος με το μοντέλο!

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έχωσε άγρια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Κανείς δεν την ήξερε! Την έχει δει πολύ...» (βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τα έχωσε άγρια στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσω της εκπομπής του στο Open «Όλα Λάθος», λέγοντας πως το μοντέλο έχει μεγάλο τουπέ.

Τρελαμένος ο παρουσιαστής! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχετικά με το application «My Iliana» που ετοιμάζει έκαναν έξαλλο τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος της τα έχωσε από την εκπομπή του!

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει για πρώτη φορά άνθρωπος. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρονιά και νομίζω πως είναι 31 ετών. Έχω μια αίσθηση εγώ πως η Ηλιάνα την έχει δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους. Ποιος τα έδειξε; Book έχει; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με έναν τουπέ και να τα έχει κάνει όλα. Λίγο φρένο. Όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι. Ακόμη και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Για αυτό να μη γινόμαστε και να λέμε άνθρωπος δεν έχει κάνει application. Ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη. Φίλους έχουμε και εκεί. Τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη. Η Καγιά έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα. Θέλει λίγο προσγείωση. Αν δεν ήσουν στο GNTM δεν θα ήσουν. Με ενοχλεί που βγαίνει ότι είναι παραπάνω κάποιος από αυτό που είναι».

Δείτε το βίντεο

Ποια ήταν η απάντηση του Κωστόπουλου στην κριτική του Περρή; Διαβάστε εδώ:

Πέτρος Κωστόπουλος: Απαντάει στην σκληρή κριτική του Περρή! «Τον ξέρω από παλιά και...»

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποιος τον «ψήνει» σαν αρνί στο Open;

Τι συμβαίνει με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο OPEN; Ποιος τον "ψήνει" σαν αρνί στο κανάλι;

Τι νούμερα κατάφερε να κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο OPEN και στην εκπομπή "Όλα λάθος"; Όπως φαίνεται η έξοδος της Άννας Μαρία Βέλλη ήταν... θετική για το κανάλι και τους τηλεθεατές!

Από την πρεμιέρα της εκπομπής τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά και... μονοψήφια! Είχε φτάσει το OPEN να ακουμπάει και 3% αλλά όπως φαίνεται το τζέρτζελο που έγινε με την αποχώρηση της Βέλλη από το πάνελ του Κωστόπουλου είχε κάπως θετικά στοιχεία αφού τα κοντέρ της AGB σημείωσαν μια μικρή άνοδο, τύπου 54,%!

Τα τέταρτά του ήταν... όχι σε τόσο καλή κατάσταση αφού έφτασε μέχρι και 2%:

4,9

6,7

6,1

5,9

4,1

2,3

6,4

8

4,7

5,8

7

2,8

5,5

Μπορεί να υπήρξε μια άνοδος στα νούμερα σε σύγκριση με άλλες ημέρες όμως ο Πέτρος Κωστόπουλος συνεχίζει να κάνει τα πιο χαμηλά νούμερα του καναλιού και μάλιστα οι "απέναντι" τον γλεντάνε κανονικά!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο για την κοινή τους εμφάνιση! (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή των MadWalk και πίσω από αυτή την εμφάνιση υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο.

Η αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες ήταν ζευγάρι, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του MadWalk.

Η Ελένη Βουλγαράκη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» ένα παρασκήνιο πίσω από αυτή την εμφάνιση του τραγουδιστή και του μοντέλου στη σκηνή.

«Υπήρξε ένα θέμα με το autocue στο τέλος και χρειάστηκε να κερδίσει λίγο χρόνο η Ηλιάνα, μέχρι να ξεκινήσει ξανά το autocue και να κάνει κάποιες ευχαριστίες που έπρεπε να κάνει. Ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν μαζί», ανέφερε η Βουλγαράκη.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να διευκρινίσει αν η μίνι συνέντευξη ήταν μες στο πρόγραμμα, με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει: «Ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο. Δεν νομίζω να κοπεί στην τηλεοπτική προβολή γιατί έχει αναπαραχθεί. Το τράβηξαν από κινητά».