Ιωάννα Τούνη - Νώντας Παπαντωνίου: Ασυγκράτητοι! Καυτά φιλιά σε κοινή θέα! (βίντεο)

Το ζευγάρι δεν... κρατιέται!

Ιωάννα Τούνη - Νώντας Παπαντωνίου: Ασυγκράτητοι! Καυτά φιλιά σε κοινή θέα! (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου είναι ασυγκράτητοι και έδωσαν καυτά φιλιά σε κοινή θέα!

Μάλιστα η Τούνη ανέβασε τις στιγμές στο instagram! Διαβάστε παρακάτω...

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου το Σάββατο.

Οι δύο τους έδωσαν καυτά φιλιά και η Τούνη τα ανέβασε στο instagram!

Δείτε το βίντεο

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της Τούνη! Διαβάστε εδώ:

Πρωινό: Αδιανόητες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Γυμνή στο κρεβάτι μαζί με τον Παπαντωνίου!

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο instagram μία... καυτή φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου, και του ζητάει να της κάνει μασάζ!

Η φωτογραφία αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μας δείξει μέσω ενός instastory τις προσωπικές της στιγμές με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία και οι δύο είναι γυμνή, με την Τούνη να ζητάει μασάζ από τον σύντροφό της!

Γυμνή Τούνη-Παπαντωνίου

Δείτε μία φωτογραφία για... εγκεφαλικό της Τούνη εδώ:

Ιωάννα Τούνη: Πόζαρε με μπικίνι στα χιόνια και πάθαμε "εγκεφαλικό"!

Ιωάννα Τούνη: Με ύφος ντίβας πίσω από τις κάμερες του OPEN! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δεν ξέρω τι να πιστέψω πραγματικά γιατί οι πληροφορίες που ήρθαν στο Youweekly.gr και το Vanda's blog και θέλουν την Ιωάννα Τούνη να συμπεριφέρεται με ύφος ντίβας πίσω από τις κάμερες του OPEN με άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Θα σας περιγράψω όλο το παρασκήνιο και το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του σταθμού, μετά το τέλος της πρεμιέρας του "Όλα λάθος", του Πέτρου Κωστόπουλου και... βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! Εγώ σας σωστή δημοσιογράφος οφείλω να μεταφέρω το περιστατικό γιατί εμπιστεύομαι τις πηγές μου!

Με ύφος ντίβας πίσω από τις κάμερες του OPEN η Ιωάννα Τούνη!

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο OPEN και στον αέρα της εκπομπής "Όλα λάθος" υπήρξε μεγάλη αμηχανία! Η instagramer - θα την πω - ανέλαβε ρόλο συμπαρουσιάστριας και όπως ήταν λογικό είχε πάρα πολύ άγχος στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο γυαλί!

Οκ, γι αυτό δεν την κρίνει κανείς, είναι πλήρως κατανοητό! Αλλά... όταν οι κάμερες έκλεισαν και έμειναν πολύ λίγα άτομα από την παραγωγή στο πλατό η Ιωάννα Τούνη άρχισε να κινείται "Με αέρα ντίβας" όπως μου μετέφεραν!

Για την ακρίβεια μου μεταφέρθηκε πως... "Δεν ξέρω τι την έπιασε! Πραγματικά πριν ξεκινήσει η εκπομπή ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και αγχωμένη στο φουλ, ναι! Αφού μιλούσε συνέχεια στο κινητό της λίγο πριν βγει στον αέρα και έλεγε "θα σπάσει η καρδιά μου, θα σπάσει η καρδιά μου". Μετά δεν ξέρω πραγματικά τι συνέβη. Με το που τελείωσε η εκπομπή εκτός το ότι πήγαινε από εδώ και από εκεί και ρωτούσε πως ήμουν πως ήμουν άρχισε να χτυπάει το κινητό της και την άκουγα συνέχεια να λέει "Ναι μωρέ πρώτη εκπομπή ήταν αγχωμένη ήμουν αλλά πως έγραψε το σετάκι στην κάμερα δεν μου είπες..."

Αυτά μου μετέφερε η έγκυρη πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr