Δέσποινα Βανδή: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Έπεσε από τα ψηλά στα... χαμηλά!

Τραγωδία! Τι συνέβη;

Δέσποινα Βανδή: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Έπεσε από τα ψηλά στα... χαμηλά!

Από τα ψηλά στα χαμηλά έπεσε έτσι ξαφνικά η τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια, Δέσποινα Βανδή και περνάει αρκετά δύσκολες ώρες!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Τα νούμερα της εκπομπής "My Greece" εκεί που είχαν κάνει μια άνοδο και είχαν εκπλήξει θετικά το κανάλι, έπεσαν ξανά!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να πιάσει στο OPEN tv το 8,2 στο δυναμικό κοινό και να ξεκολλήσει επιτέλους από το 5% που έκανε ως συνήθως!

Μάλιστα τα τέταρτά της ήταν αρκετά καλά: 6,2 8,8 9,8 8,0!

Αυτή την Κυριακή, όμως, 7 Απριλίου, τo My Greeece και η Δέσποινα Βανδή έπεσαν από την κορυφή καθώς από το 8,2 πήγε κατευθείαν στο 6,7! Αρκετά μεγάλη πτώση θα έλεγε κανείς...

Μάλιστα τα τέταρτά της έπεσαν κι αυτά:

5,9

7

8,1

5,7!

Open: Γιατί απέτυχε η Βανδή στο “My Greece”!

Εχθές Κυριακή στην τηλεόραση του Open, είχαμε την περίφημη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με την ταξιδιωτική εκπομπή my Greece!

Ομολογουμένως η τραγουδίστρια αλλά και το κανάλι περίμεναν κάποια νούμερα καλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση!

Διαβάστε αναλυτικά στο παρακάτω λινκ τα νούμερα του “My Greece”
Open - Πρεμιέρα: Τι νούμερα έκανε η Δέσποινα Βανδή με το “My Greece”; Τα κατάφερε η...


Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν κατάφερε να κάνει νούμερα στο γενικό σύνολο λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο του open! Είναι δικαιολογημένα; Είναι εντελώς αδικαιολόγητα για το όνομα της συγκεκριμένης παρουσιάστριας αλλά και για την επένδυση κόστους του καναλιού!


Το 7,1 στο γενικό σύνολο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μειωθεί στην δεύτερη εκπομπή!


Την πήγε λοιπόν στραβά στην ταξιδιωτική εκπομπή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και δεν κατάφερε να πιάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα;


Ξεκινάμε από τα απλά για να πάμε στα πιο σύνθετα! Πρώτα απ’ όλα το όνομα. Το my Greece είναι ένα όνομα εκπομπής, το οποίο σίγουρα δεν είναι πιασάρικο! Ασχολείσαι με μία ταξίδι εκπομπή που αφορά στην Ελλάδα, αλλά το όνομα δεν είναι ελληνικό! Αυτό και από μόνο του είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Η εκπομπή ως σκηνική παρουσία και σκηνοθετική είναι άψογη όμως λείπει το νεύρο και η ένταση στο μοντάζ!


Επίσης η εκπομπή φάνηκε να μην έχει αρχή μέση και τέλος! Σίγουρα το σενάριο υστερούσε.
Αυτά όλα είναι ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Δέσποινας Βανδή και της εκπομπής της δεν είναι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν ακουμπά στην ψυχή του τηλεθεατή. Η Δέσποινα Βανδή, προφανώς μαζί με το Βαγγέλη Δρίσκα, έφτιαξαν μια εκπομπή που άρεσε στους ίδιους αυτή ήταν και η παγίδα!


Το σημαντικό σε τέτοιες εκπομπές είναι να σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόταν και ένας τηλεθεατής που ενδεχομένως θα ήθελε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο μέρος. Δεν έχει απολύτως καμία αξία τι μας αρέσει εμάς ως παρουσιαστές, σημασία έχει να μπούμε στο μυαλό και την ψυχή του τηλεθεατή, κάτι που τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή η Δέσποινα Βανδή δεν το πέτυχε.

Όσο και να είμαστε καλοί στην κουζίνα μας όσο καλοί και να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας, όταν περιγράφουμε ταξίδια είναι εντελώς διαφορετικό όταν το κάνουμε στην τηλεόραση για τους τηλεθεατές!

Εκεί σκεφτόμαστε για τον άνθρωπο που θα μας παρακολουθήσει, τα θέλω μας έρχονται δεύτερα. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσει η Δέσποινα Βανδή το my Greece θα είναι άλλο ένα αποτυχημένο πρόγραμμα!

Δέσποινα Βανδή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια!

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην ψυχολογία της Δέσποινας Βανδή και το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν τον λόγο...

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της και να αφήσει -για λίγο, μην φανταστείτε - στην άκρη το τραγούδι και να επικεντρωθεί στην παρουσίαση!

Το OPEN δέχτηκε να επενδύσει επάνω της και της έδωσε με χαρά την εκπομπή μαγειρικής "My Greece"! Η χαρά, όμως, αυτή δεν κράτησε για πολύ καθώς μπορεί να έχει μόνο δυο εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα αλλά το κοινό έχει δείξει πως... δεν ψήνεται και πολύ να την δει!

Τα νούμερα που σημειώνει δεν έχουν ακουμπήσει διψήφιο για κανένα λόγο - συγκεκριμένα την Κυριακή, 17/03, έκανε 5,6 και ο κόκκινος συναγερμός χτύπησε στο κανάλι και στα αυτιά της τραγουδίστριας - παρουσιάστριας!

Πληροφορίες του Vanda's αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του OPEN έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα μαζί της και της εξήγησαν με όμορφο τρόπο πως... δεν γίνεται να παίζει μια φορά την εβδομάδα και να φέρνει τόσο χαμηλά νούμερα! Αντιθέτως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να κάνει τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να την δουν!

Η Δέσποινα Βανδή, λοιπόν, δεν έχει και τόσο όρεξη! Για την ακρίβεια, πηγή μου, την είδε να βγαίνει από το κανάλι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα! Την περίμενε, μάλιστα, έξω ο αγαπημένος της Ντέμης Νικολαίδης, ο οποίος την πήρε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά μέσα στο αμάξι καθώς κατάλαβε από το ύφος της και μόνο πως δεν είναι και τόσο καλά στην ψυχολογία της!

Πληροφορίες μου, αναφέρουν, πως η τραγουδίστρια νιώθει αρκετά πιεσμένη καθώς έχει "πάνω" της το άγχος για τα παιδιά της που είναι το πιο βασικό από όλα, το άγχος για την εκπομπή της και γενικά την επαγγελματική της πορεία και προσπαθεί όλα μαζί να τα κάνει τέλεια!

Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι πως θα την βρει την άκρη, και θα τα καταφέρει!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ*

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr