Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμογελάει ξανά ο παρουσιαστής!

Μετά από καιρό η ευτυχία τον... βρήκε!

Πέτρος Κωστόπουλος: Χαμογελάει ξανά ο παρουσιαστής!

Ο παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος, χαμογελάει ξανά! Η ευτυχία τον βρήκε μετά από αρκετό καιρό και στο Open μόνο πάρτι που δεν έστησε!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Από την πρεμιέρα της εκπομπής του στο κανάλι Open tv, ο παρουσιαστής σημείωνε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης και τα πράγματα έδειχναν πως σαν project δεν πάει καθόλου καλά!

Πέτρος Κωστόπουλος: Ποιος τον «ψήνει» σαν αρνί στο Open;

Ωστόσο, τώρα, μετά από αρκετές εβδομάδες κατάφερε και κέρδισε την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού αφού τα νούμερα της Κυριακής, 7 Απριλίου, μπορεί να παρέμειναν στο 5,8% αλλά στα τέταρτα απογειώθηκε:

4,6

6,5

5,5

5,6

2,9

4,4

6,5

10,5

6,9

7,3

7,8

4,2

3,2

Για πρώτη φορά έφτασε το 10,5! Ένα από τα καλύτερα ποσοστά που συγκεντρώνει εκπομπή του OPEN!

Μπορεί στο δυναμικό να παραμένει χαμηλά αλλά... η Ρώμη δεν χτίστηκε μέσα σε μια ημέρα!

Πέτρος Κωστόπουλος: Κακότροπος και αγενής! Νομίζει ότι θα κάτσουν όλοι σούζα στο πέρασμά του!

Πέτρος Κωστόπουλος: Ένα όνομα μία ιστορία! Πρώτα απ’ όλα θα ξεκινήσω με τα θετικά του Πετράν και μετά θα σας γράψω για αυτά που με έχουν απογοητεύσει.

Έχουν απογοητεύσει όχι μόνο εμένα αλλά και τους συνεργάτες του Πέτρου Κωστόπουλου και τους τηλεθεατές. Πρώτα απ’ όλα εγώ προσωπικά τον πάω τον Πέτρο Κωστόπουλο! Γιατί;

Γιατί πρώτα απ’ όλα είναι ένας άνθρωπος που από τα ψηλά βρέθηκε στα χαμηλά και άντεξε και αντέχει και το παλεύει!

Δεν είναι καθόλου λίγο, σας πληροφορώ, να είσαι ένας μεγιστάνας του τύπου με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις καταθέσεις σου, να ζεις μια ζωή ζάμπλουτου και ξαφνικά να βρεθείς από τη μια μέρα στην άλλη με χάπια κατάθλιψης στα όρια της οικονομικής αυτοκτονίας!

Ο κακότροπος και αγενής Πέτρος Κωστόπουλος

Εγώ τον άνθρωπο που από αυτή τη θέση σηκώθηκε και χωρίς γυναίκα, μετά από τόσες μπουνιές που έφαγε από την ίδια τη ζωή συνεχίζει να παλεύει, του δίνω το χέρι...

Επίσης, πάω τον Πέτρο Κωστόπουλο γιατί είναι σε μία άλφα ηλικία και ο τύπος βασικά πολλούς τριαντάρηδες και σαραντάρηδες τους βάζει κάτω! Και μαγκάκι και μέσα στη μόδα!

Πάω Πέτρο Κωστόπουλο διότι το κείμενο του το γραπτό το συγκρίνω μόνο με του Θέμου Αναστασιάδη! Τα editorial που έγραφε κάποτε στο Νίτρο ήταν συγκλονιστικά και στοχευμένα!

Πάω Πέτρο Κωστόπουλο διότι ξεκίνησε από ένα παιδί της επαρχίας με ψιλό βλάχικη προφορά και κατάφερε να κάνει τούμπα όλη τη ζωή του και να πρωταγωνιστήσει και σε ένα επεισόδιο του εαυτού του ,αλλά και στα επεισόδια όλων εκείνων που είχαν την χαρά και την τύχη να τον ακολουθήσουν τα πρώτα εκδοτικά του βήματα!

Τώρα όμως ξεκινάει ο πόνος! Ξεκινάει ο πόνος διότι ακριβώς Πέτρο Κωστόπουλε είσαι αυτό που είσαι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα απολύτως, όμως, να βάλεις τρικλοποδιά και να υπονομεύεις τον ίδιο τον εαυτό σου.

Κακότροπος και αγενής και όχι κύριε Πέτρο Κωστόπουλε... κανείς δεν θα κάτσει σούζα στο πέρασμά σου, όπως νομίζεις.

Επέστρεψε στην τηλεόραση και νομίζει τι; Λυπάμαι αλλά θα ήθελα να πληροφορήσω τον κύριο Πέτρο Κωστόπουλο, που τόσο θαύμαζα για την πορεία και την καριέρα του ως τώρα, πως... όχι! Από ότι φαίνεται δεν σε κάνουν καλό παρουσιαστή τα τόσα χρόνια εμπειρίας που κουβαλάς, αν δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι το στόμα σου...

Δυστυχώς, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες που η εκπομπή του στο OPEN, "Όλα λάθος" βγήκε στον αέρα έχει φανεί το πόσο τον θέλει το τηλεοπτικό κοινό. Όταν σημειώνεις μονοψήφια από την πρεμιέρα καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις λάθος! Διόρθωσε εσένα πρώτα, καλό θα ήταν, και μην βγαίνεις να κατηγορείς το κανάλι, την "στέγη" σου για το ότι δεν είχαν γίνει πρόβες για να είστε προετοιμασμένοι και τα σχετικά... Γιατί αυτό έκανε ο κύριος Πέτρος Κωστόπουλος. Βγήκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το ίδιο του κανάλι και τους υπεύθυνους λέγοντας πως δεν ήταν οργανωμένοι! Λες και έφταιγαν εκείνοι που εσύ βρισκόσουν στην Θεσσαλονίκη για εξτραδάκια όταν γίνονταν οι πρόβες...

Είναι επίσης πολύ σημαντικό κατά την ταπεινή μου γνώμη, να προσέχεις πως μιλάς και πως εκφράζεσαι, ειδικά όταν βρίσκεσαι στην τηλεόραση και σε βλέπουν τόσα άτομα... Βγήκε ο κύριος Πέτρος και αποκάλεσε την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του "ζώον" στον αέρα! Παραιτήθηκε μετά από μια εβδομάδα η γυναίκα...

Ο αέρας και το ύφος εκατό καρδιναλίων δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν να πάει μπροστά! Είναι σεβαστά τα τόσα χρόνια εμπειρίας στον χώρο αλλά όχι όταν τα χρησιμοποιείς για να δείξεις πως "εγώ είμαι και κανένας άλλος"!

Κι αν με ρωτάτε θα σας πω πως... όσο γρήγορα εμφανίστηκε ξανά στις οθόνες μας ο κύριος Πέτρος Κωστόπουλος άλλο τόσο γρήγορα θα εξαφανιστείς...

Τι; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr