Master Chef - Trailer: Tα μυστήρια κουτιά θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Έσκασε τώρα!

Master Chef - Trailer: Tα μυστήρια κουτιά θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του MasterChef, θα δούμε απόψε στην τηλεόραση του Star και εμείς σας έχουμε ήδη το τρέιλερ!

Ημέρα Mystery Box η σημερινή, ωστόσο στους πάγκους των διαγωνιζόμενων υπάρχουν δύο κουτιά και όχι ένα όπως συνήθως! Διαβάστε παρακάτω....


Θα είναι τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ή οι κριτές θα ρίξουν κι άλλους στον τάκο; Το μόνο σίγουρα είναι ότι το επεισόδιο θα μας καθηλώσει για μια ακόμα φορά και μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε την διαρροή με τις φωτογραφίες! Δείτε το τρέιλερ:

Μaster Chef: Το πρώτο μήνυμα του Τάσου μετά την αποχώρηση!

Δήμητρης Σκαρμούτσος: Έριξε άκυρο στο Master Chef! Η απίστευτη απαίτηση της παραγωγής!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε το άκυρο που έριξε στο MasterChef και την μεγάλη απαίτηση της παραγωγής του ριάλιτι του Star!

O σεφ ανέφερε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» τους λόγους που πήρε την απόφαση να μην είναι στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ο ίδιος, τόνισε ότι η παραγωγή του είχε ζητήσει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάνει κριτική στους παίκτες, όπως επίσης και το ντύσιμό του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί είπα ότι εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι. Δεν βλέπω MasterChef. Εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει.»!

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, το κανάλι καλώς ήθελε να το κάνει διαφορετικά. Τα πάντα όλα, από τον τρόπο που θα ντύνεστε… Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όταν έρχονται και μου λένε ότι αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας… Από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου… Δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!