Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον ηθοποιό!

Το ανακοίνωσε επίσημα χωρίς δισταγμούς!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον ηθοποιό!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον ηθοποιό, Βλαδίμηρο Κυριακίδη!

Ο ίδιος θέλησε να κάνει στην κάμερα του ALPHA και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day", μια επίσημη ανακοίνωση! Διαβάστε παρακάτω...

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήξερα ότι η Κλέλια Ρένεση είναι έγκυος»

Συγκεκριμένα, δήλωσε ανοιχτά πως η σειρά, "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα", στην οποία και πρωταγωνιστεί θα συνεχίσει να προβάλλεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά! Κι αυτό τι σημαίνει; Πως δεν θα έχει άγχος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει άλλη "στέγη"

«Θα υπάρχει και έβδομη σεζόν στη Μουρμούρα. Νομίζω πως ναι. Με τα νούμερα που έχουμε και το επίπεδο παραγωγής, νομίζω πως ναι. Και επειδή τώρα έχει μπει και η Κλέλια πρέπει αυτή η σχέση να δούμε που θα φτάσει. Σίγουρά θα λείψει για κάποια επεισόδια η Κλέλια, αλλά θα έχουμε guest τότε. Ήδη έχουμε προλάβει και έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα δούμε χωρίς την Κλέλια. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει, αλλά είμαστε εκεί και την περιμένουμε. Όταν είναι να έρθει θα έρθει»

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: "Έφυγα από το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα γιατί..."

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την ηθοποιό την λατρέψαμε μέσα από την συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζει την μουρμούρα».

Σήμερα, στην Ελένη, αποκάλυψε τον λόγω που αποχώρησε από την σειρά.

«Τη Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα. Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο, εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί. Εγώ είχα ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη ημέρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη με δύο άτομα σε ένα στούντιο – δωμάτιο για πέντε χρόνια. Ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε μια δουλειά που βγαίνουμε λέμε μερικά αστεία και τελειώνει εκεί. Δεν είναι έτσι, θέλει τρομερή δουλειά για να πάει κάτι καλά», ανέφερε η ηθοποιός και κατέληξε: «Ήταν καιρός πριν που είχα πει πως θέλω να σταματήσω, όχι από την πέμπτη χρονιά, αλλά από την τέταρτη».

Όσο για τυχόν επιστροφή της, απάντησε: «Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα. Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα».

Πριν λίγους μήνες είχε βγει η είδηση ότι γυρνάει στην σειρά!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr