Meghan Markle: Σπάει ξανά το πρωτόκολλο! Γιατί δεν θα ποζάρει έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννα;

Έξαλλη η Ελισάβετ! Χαμός στο Μπάκιγχαμ!

Meghan Markle: Σπάει ξανά το πρωτόκολλο! Γιατί δεν θα ποζάρει έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννα;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σχεδιάζουν να σπάσουν ξανά το πρωτόκολλο, αφού δεν θα ποζάρουν στα σκαλιά του μαιευτηρίου, μετά την γέννα!

Σε λίγους μήνες ο Harry και η Meghan θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι,και σύμφωνα με πηγές από τα ξένα ΜΜΜΕ, η Meghan Markle δεν θα βγάλει τη γνωστή φωτογραφία στα σκαλιά του Lindo Wing, αγκαλιά με το μωράκι της και τον Harry! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να μετακομίσουν στο εξοχικό τους σπίτι στο Frogmore στην περιοχή του Windsor, οπότε αν αυτό γίνει πριν γεννηθεί το παιδάκι τους, το νοσοκομείο Frimley Park, στο Surrey, θα είναι πιο προσβάσιμο για την γέννα από το ότι το νοσοκομείο St Mary’s, που είχε γεννήσει η Νταιάνα και η Kate Middleton.


Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, η Meghan δεν θα βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία που βγάζουν οι γαλαζοαίματοι! Απίστευτο;

Μέγκαν Μαρκλ: Σπάει το πρωτόκολλο! Έξαλλη η Ελισάβετ στο παλάτι!

Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο στο παλάτι! Η απαράδεκτη κίνηση στην μνήμη της Νταϊάνα!

Η Μέγκαν Μαρκλ δημιούργησε τεράστιο σκάνδαλο στο παλάτι με μια της κίνηση που θεωρήθηκε ότι προσβάλλει την μνήμη της Νταϊάνα!


Η ίδια, σπάει μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου γεννήθηκαν πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, γράφει η εφημερίδα The Sun.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν αργότερα την άνοιξη το πρώτο τους παιδί.Αλλά η δούκισσα του Σάσεκ επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Χάρι στο St Mary's το 1984 και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Γουίλιαμ, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος με τον νεογέννητο ΓουίλιαμΗ πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος με τον νεογέννητο Γουίλιαμ

Η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο: «Η Μέγκαν σνομπάρει το νοσοκομείο της Κέιτ και της Λαίδης D», όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

H πριγκίπισσα Νταιάνα με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ


«Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Μέγκαν να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά», είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν. Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τον διεθνή Τύπο.

Πάντως τα βρετανικά Μέσα ήδη βρίσκονται σε πριγκιπικούς baby boom ρυθμούς και τα δημοσιεύματα σχετικά με το ζευγάρι και τις λεπτομέρειες για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχουν πάρει «φωτιά». Η Sun μπήκε στη διαδικασία να δείξει πώς θα είναι το μωρό του ζευγαριού μέσω εφαρμογής, ενώ σε άλλο της άρθρο αποκάλυψε πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει βρει ήδη δάσκαλο πιάνου για το μωρό της... τον Ελτον Τζον.

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr