Ελένη Μενεγάκη: Κάγκελο η παρουσιάστρια on air! Η τρυφερή εξομολόγηση συνεργάτη της!

Και όμως το είπε!

Ελένη Μενεγάκη: Κάγκελο η παρουσιάστρια on air! Η τρυφερή εξομολόγηση συνεργάτη της!

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, την άφησε κάγκελο με την εξομολόγησή του σήμερα το μεσημέρι!


Η Ελένη, εμφανίστηκε στην εκπομπή της στον Alpha ντυμένη στα κόκκινα και έκανε έκπληξη στον Τάσο Τεργιάκη για τα γενέθλιά του! Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελένη, του πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα και όλοι οι συνεργάτες του του είπαν το Happy Birthday! Μάλιστα όταν ο Τάσος είπε ότι τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του περνά τα πιο όμορφα γενέθλια λόγω της γυναίκας του, η Ελένη «έλιωσε» με την εξομολόγησή του! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε σα "δαιμονισμένη" με την τζιπάρα! Περνούσε το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο!

Βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη να τρέχει σα "δαιμονισμένη" με την τζιπάρα της και να περνάει το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο!

Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε όλο το περιστατικό!

Η αλήθεια είναι πως δεν φαινόταν και πολύ ευδιάθετη και η βιασύνη της προφανώς ήταν τόσο μεγάλη που πέρασε δυο κόκκινα και έγινε σίφουνας με το τζιπ της… Η παρουσιάστρια τουALPHA έθεσε σε κίνδυνο τόσο την δική της ζωή όσο και άλλων ανθρώπων περνώντας τα τόσα φανάρια με κόκκινο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Youweekly.gr παρακάτω:

Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, η βίλα στην Χαλκιδική και τα πολλά εκατομμύρια στους λογαριασμούς της! Πόσα είναι;

Πριν από λίγο μάλιστα η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ μέσα από το τζιπ της.

Δείτε την παρακάτω:

Ελένη Μενεγάκη: Έτρεχε σα

Ελένη Μενεγάκη: Άσχημα μαντάτα για την παρουσιάστρια στον ALPHA TV!

Πολύ άσχημα ήταν τα μαντάτα που έφτασαν στα γραφεία του ALPHA TV το πρωί του Σαββάτου, 6 Απριλίου, για την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη.

Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια ενώ είχε σημειώσει μια κάποια άνοδο στα νούμερα της τον τελευταίο καιρό, καθώς αρκετές φορές είχε χτυπήσει 20αρια, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως... έχει πέσει αφού μετά βίας πιάνει το 18!

Συγκεκριμένα, εχθές, Παρασκευή 5/4 έπεσε ακόμα πιο χαμηλά αφού έφτασε μέχρι το 16,2!

Τα τέταρτά της, επίσης, δεν ενθουσίασαν το κανάλι:

15,4

16,4

19

18,9

19,6

15,3

12,5

12,4

Μπορεί να "χτύπησε" και το 19 σε τέταρτο αλλά έπιασε και το 12,4 και το κανάλι φοβάται πολύ για το τι μπορεί να συμβεί, μετά ειδικά την περσινή τηλεοπτική σεζόν που ήταν μια... κατρακύλα!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr