Λευτέρης Σουλτάτος: Αποκάλυψη βόμβα για το παιδί από τον πρώτο γάμο του!

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Βάσω Λασκαράκη, μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Λευτέρης Σουλτάτος: Αποκάλυψη βόμβα για το παιδί από τον πρώτο γάμο του!

Μια αποκάλυψη βόμβα ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Λευτέρη Σουλτάτο, λίγο πριν τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη!


Ο Λευτέρης Λαζάρου, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, Ευτυχείτε, και ανέφερε ότι είναι κουμπάροι, καθώς ο ίδιος βάφτισε την κόρη που απέκτησε ο σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη από τον προηγούμενο γάμο του. Διαβάστε παρακάτω....

«Με τον Λευτέρη μας δένει μια φιλία πολλών χρόνων. Επίσης να σας πω πως του έχω βαφτίσει την κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Είμαι νονός του παιδιού του. Εγώ αυτό που έχω να ευχηθώ στον Λευτέρη είναι η επιλογή του να είναι σωστή και καλή. Ό,τι αποφασίζουν στη ζωή τους και τα δύο παιδιά να είναι ξεκάθαρο και να έχουν μια καλή πορεία. Εγώ θα πιστέψω πως παντρεύεται, όταν ο ίδιος με πάρει τηλέφωνο και μου το πει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λευτέρης Σουλτάτος: Η ξανθιά καλλονή που είχε παντρευτεί πριν την Βάσω Λασκαράκη!

Σας βρήκα την ξανθιά καλλονή που είχε παντρευτεί ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν ερωτευτεί την ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη.

Θα δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά μέσα από το Youweekly.gr! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου του 2014 ο νυν αρραβωνιαστικός της Βάσως Λασκαράκη είχε παντρευτεί την πρώην εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη στην Κρήτη.

Ο τότε Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Σουλτάτος είχε χορέψει τον Χορό του Ησαΐα παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Μάλιστα το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου!

Λευτέρης Σουλτάτος: Η ξανθιά καλλονή που είχε παντρευτεί πριν την Βάσω Λασκαράκη!

Μετά την γαμήλια τελετή είχε ακολουθήσει γλέντι με τον γνωστό chef, την όμορφη Κρητικιά νεόνυμφη και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τίποτα δεν προμήνυε φυσικά την ατυχή κατάληξη του σύντομου γάμου τους. Ένας γάμος βεβαίως που του πρόσφερε κάτι μοναδικό. Το παιδί του…

Πρόκειται για τον δευτερο γάμο του. Έχει έναν ακόμη, απο τον οποίο έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι…

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μεγάλη ανατροπή με τον γάμο τους! Πού θα γίνει τελικά;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr