Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ποια καλεσμένη έκανε χρυσή για να πάει στην εκπομπή του;

Δεν πάει το μυαλό σας!

Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ποια καλεσμένη έκανε χρυσή για να πάει στην εκπομπή του;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ποια καλεσμένη του έκανε κυριολεκτικά χρυσή!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του “It’s Show Time” και αποκάλυψε σε ποια έδωσε τα περισσότερα χρήματα για να τον τιμήσει με την παρουσία της στο Open tv! Διαβάστε παρακάτω....


«Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Pamela Anderson, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής.

Η Pamela, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό!

Η Caitlyn, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή μία μακιγιέζ είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα.

Μία εκ των επόμενων καλεσμένων μου, θα είναι η Mariah Carey…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. Φυσικά, η Mariah είναι μόνο η αρχή αφού ο επιτυχημένος παρουσιαστής ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις που θα συζητηθούν! Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε:

Σίσσυ Χρηστίδου: H συγκινητική εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη - «Σκέψου τώρα ότι είναι...»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλόνισε η διήγησή της για το μωρό που έχασε (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open «Celebrity Travel» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έχασε το μωρό της.

Η παρουσιάστρια συγκίνησε με τα όσα είπε.

«Είναι δύο χρόνια που έχασα το μωρό. Μέχρι στιγμής δεν θα σκεφτόμουν να μείνω ξανά έγκυος. Δεν είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ επώδυνη εμπειρία για μένα και δεν με αφήνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει η ζωή και το μέλλον, αλλά για την ώρα έχω επικεντρωθεί στα παιδάκια μου και στο σκυλάκι μας και νομίζω πω είμαστε πλήρεις. Αν έρθει εντάξει. Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου όμως», ήταν τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου.

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr