Νίκος Μουτσινάς: Επικό τρολάρισμα για Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα! «Μου καίγεται ο εγκέφαλος!» (βίντεο)

Τρομερός ο Μουτσινάς!

Νίκος Μουτσινάς: Επικό τρολάρισμα για Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα! «Μου καίγεται ο εγκέφαλος!» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την παρέα» στο Open έκανε ένα επικό σχόλιο για τα όσα έχουν συμβεί με το... τρίγωνο Γκέντσογλου, Ηλιάδη, Κάβουρα!

«Καλά ξεμπερδέματα», τους είπε! Διαβάστε παρακάτω...

Χαμός έχει γίνει με τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις και τα αιχμηρά ποσταρίσματα στο θέμα Γκέντσογλου-Ηλιάδη-Κάβουρα και ο Νίκος Μουτσινάς τα σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Η απάντηση της απάντησης… Θα καεί ο εγκέφαλός μου… Θα καώ. Πολλά φιλιά στα παιδιά και καλά ξεμπερδέματα!», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής!

Δείτε το βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς και ως παρουσιαστής ειδήσεων! Διαβάστε εδώ:

Νίκος Μουτσινάς - Έλλη Στάη: Μαζί στο δελτίο ειδήσεων! (βίντεο)

Σάββας Γκέντσογλου: Μήνυμα «καρφί» για την Ηλιάδη! Απίστευτο δημόσιο άδειασμα!

Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε μία ανάρτηση στο instagram που μπορεί να θεωρηθεί και ως άδειασμα στην Αγγελική Ηλιάδη!

Ο ποδοσφαιριστής ήταν... αιχμηρός!

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη πως ο Σάββας Γκέντσογλου την απατούσε με τη Βίκυ Κάβουρα, ο ποδοσφαιριστής έκανε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα στο instagram.

Συγκεκριμένα ο Γκέντσογλου έγραψε: «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο»!

Σάββας Γκέντσογλου: Μήνυμα «καρφί» για την Ηλιάδη! Απίστευτο δημόσιο άδειασμα!

Όλο το παρασκήνιο της... απιστίας!

Σάββας Γκέντσογλου - Βίκυ Κάβουρα: Που και πως τους "έπιασε" στα πράσα η Ηλιάδη!

Happy Day: Αποκαλύψεις «βόμβα» για Ηλιάδη-Γκέντσογλου! «Τα είχε παράλληλα με τη Βίκυ Κάβουρα» (βίντεο)

Αποκαλύψεις «βόμβα» στην εκπομπή Happy Day στον Alpha για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου και την παράλληλη σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα.

Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha συζητήθηκε η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου και ήρθε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως ο χωρισμός ήρθε πριν από δύο μήνες και παράλληλα πως γνώριζε εδώ και μήνες για τη σχέση του Γκέντσογλου με τη Βίκυ Κάβουρα.

Έτσι, λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη άφησε να εννοηθεί -όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή- πως υπήρχε παράλληλα σχέση του πρώην συντρόφου της με τη Βίκυ Κάβουρα και η ίδια το γνώριζε.

Δείτε το βίντεο