Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Antique! H φωτογραφία-αποκάλυψη της Παπαρίζου!

Ο Νίκος Παναγιωτίδης είναι ένας άλλος!

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Antique! H φωτογραφία-αποκάλυψη της Παπαρίζου!
News 08.04.2019 21:04

Ο τραγουδιστής των Antique, Νίκος Παναγιωτίδης, που είχε βρεθεί στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου το 2001 στη Eurovision έγινε αγνώριστος!

Η αλλαγή του φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε η Παπαρίζου! Διαβάστε παρακάτω...

Reunion για την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει τη selfie μαζί με τον συνεργάτη της γράφοντας: «1999-2019 | Antique For Ever Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον...
Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα», έγραψε η ίδια.

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Antique! H φωτογραφία-αποκάλυψη της Παπαρίζου!

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου! Διαβάστε εδώ:

Τρισευτυχισμένη: Ένα μωρό για την Έλενα Παπαρίζου!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα πιστεύετε τι του ζήτησε η Έλενα Παπαρίζου! Κάγκελο ο παρουσιαστής (βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open «Για την παρέα».

Η τραγουδίστρια του ζήτησε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Την ώρα που ο παρουσιαστής έδινε πάσα για διαφημίσεις η Έλενα Παπαρίζου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής αφήνοντάς τον άφωνο για μερικά δευτερόλεπτα.

Η τραγουδίστρια είπε στον Νίκο Μουτσινά πως έμαθε για την επιθυμία του να πάει στην Eurovision και του είπε πως θα του δώσει και μια συμβουλή με μοναδικό όρο να πάρει και εκείνη κάτι ως αντάλλαγμα.

«Να είσαι ο εαυτός του» ήταν η συμβουλή της Έλενας Παπαρίζου.

Όσο για το αντάλλαγμα που ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά; Η τραγουδίστρια ζήτησε να είναι εκείνος που θα γράψει το σενάριο για το επόμενο video clip της!

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε κάγκελο, αλλά δέχτηκε με χαρά την πρόταση της τραγουδίστριας την οποία προσκάλεσε να πάει στην εκπομπή του!

Share