Μaster Chef: Ράβονται για γάμο οι σεφ! Ποιος παντρεύεται; (βίντεο)

Ήρθε η αποκάλυψη!

Μaster Chef: Ράβονται για γάμο οι σεφ! Ποιος παντρεύεται; (βίντεο)

Οι κριτές του Master Chef θα πρέπει να αρχίσουν να ράβονται γιατί έσκασε... γάμος!

Ποιος παντρεύεται; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Σπυριδούλα!

Κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας η παίκτρια προχώρησε σε μία αποκάλυψη που δεν είχαμε αντιληφθεί ως τώρα. Η παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής παντρεύεται το καλοκαιρία! Θα προλάβει άραγε τον τελικό του MasterChef;

Η ίδια προσκάλεσε δημοσίως τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον γάμο της το καλοκαίρι στον Βόλο λέγοντας χιουμοριστικά πως θα είναι στους επίτιμους καλεσμένους, ενώ οι συμπαίκτες της θα αναλάβουν το catering.

Μaster Chef: Μεγάλη αποκάλυψη! Τόσα χρήματα παίρνουν την ημέρα οι παίκτες!

MasterChef: Ο Πάνος δίνει στεγνά την Ασημίνα! «Είναι ερωτευμένη με τον...» (βίντεο)

Την έδωσε στεγνά την Ασημίνα ο Πάνος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, λέγοντας με ποιον είναι ερωτευμένη!

Έσκασε η βόμβα!

Συγκεκριμένα, τα σχόλια της Ασημίνας στους συμπαίκτες της, έκαναν τον Πάνο να μιλήσει στην κάμερα για τη συμπάθειά της προς το πρόσωπο του Πάνου Ιωαννίδη.

Ο παίκτης του MasterChef δεν δίστασε να αναφέρει πως η Ασημίνα είναι… ερωτευμένη με τον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής.

"Ο έρωτας της Ασημίνας με τον κύριο Ιωαννίδη, εντάξει, κάτι ασχολίαστο. Φαντάζομαι θα της άρεσε πριν το παιχνίδι. Δεν νομίζω να δημιουργήθηκε εδώ αυτός ο έρωτας", δήλωσε ο Πάνος Τόγιας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μaster Chef: Ο Τάσος Κυρικλάκης ρίχνει «βόμβες» μετά την αποχώρησή του! «Καλύτερα που έφυγα...» (βίντεο)

Μετά την αποχώρησή του από το Master Chef ο Τάσος Κυρικλάκης έριξε «βόμβες» στη «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, λέγοντας πως καλύτερα που έφυγε!

Τι έχει συμβεί;

Ο Τάσος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να φύγω τόσο νωρίς από τη στιγμή που ξαναμπήκα. Στενοχωρήθηκα εκείνη τη μέρα λίγο, αλλά από ότι βλέπω καλύτερα που έφυγα. Έχει ξεφύγει εκεί η φάση. Μπήκαμε να μαγειρέψουμε και έχει γίνει Big Brother. Κράζει ο ένας τον άλλον. Γίνεται πανικός. Οπότε τώρα που το βλέπω από έξω όλα καλά. Δε στενοχωριέμαι πολύ. Εγώ θέλω να νικήσει ο Πάνος. Δεν βάζω τον Σταμάτη γιατί ξέρω πως δεν τρελαίνεται και πολύ».

Δείτε το βίντεο

Δείτε τι έγραψε ο Τάσος στο instagram μόλις αποχώρησε εδώ:

Μaster Chef: Το πρώτο μήνυμα του Τάσου μετά την αποχώρηση!

Master Chef spoiler: Οι επόμενοι 3 παίκτες που αποχωρούν! Φεύγει μεγάλο φαβορί!

Έσκασε το spoiler για τους επόμενους 3 παίκτες του Master Chef που αποχωρούν και μάλιστα ένας απ΄ αυτούς ήταν από τα φαβορί για το έπαθλο!

Ποιοι ακολουθούν τον Τάσο;

Ο Τάσος έφυγε την Παρασκευή από το Master Chef, πριν καλά-καλά επιστρέψει, ωστόσο έρχονται νέες αποχωρήσεις-βόμβες από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR!

Έτσι, λοιπόν, όπως είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σειρά θα πάρουν ο Σταμάτης, ο Ζαχίρ και ο Ντέιβιντ!