Μaster Chef: Οι παίκτες γλέντησαν τους κριτές! Θα κλάψετε από τα γέλια! (βίντεο)

Η αναπαράσταση των κριτών από τους παίκτες!

Μaster Chef: Οι παίκτες γλέντησαν τους κριτές! Θα κλάψετε από τα γέλια! (βίντεο)

Τρομερό γέλιο είχε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τους παίκτες να αναπαριστούν τους... κριτές!

Kλάψαμε από τα γέλια! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, σημερινό επεισόδιο του MasterChef διαγωνιζόμενοι και κριτές χαλάρωσαν παρέα, αφού και οι τρεις κριτές επισκέφτηκαν το σπίτι των παικτών.

Η μάζωξη αυτή προκάλεσε πολύ γέλιο σε όλους όταν αποφασίστηκε να παίξουν το "παιχνίδι" με τίτλο: Αναπαράσταση των κριτών από τους διαγωνιζόμενους.

Παντελής, Ιωάννα και Σταμάτης σηκώθηκαν και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας!

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Μaster Chef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (βίντεο)

Oι τρεις παίχτες που είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Μaster Chef!

Ποιοι δεν τα κατάφεραν;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (08/04) είδαμε ένα ακόμα Mystery Box, το οποίο το κέρδισε η Σπυριδούλα, η οποία και επέλεξε σε ποιον θα δώσει το κάθε υλικό.

Έτσι, οι υπόλοιποι παίκτες, έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο θα τους έβγαζε από τη διαδικασία αποχώρησης. Ποιοι παίκτες είχαν τα χειρότερα πιάτα;

Ζαχίρ, Ντέιβιντ και Θάνος, παρουσίασαν στους κριτές τα χειρότερα πιάτα, με αποτέλεσμα να πρέπει να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι! Ποιοι λέτε ότι θα τα καταφέρουν;

Οι κριτές του Master Chef θα πρέπει να αρχίσουν να ράβονται γιατί έσκασε... γάμος!

Ποιος παντρεύεται;

Ο λόγος για την Σπυριδούλα!

Κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας η παίκτρια προχώρησε σε μία αποκάλυψη που δεν είχαμε αντιληφθεί ως τώρα. Η παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής παντρεύεται το καλοκαιρία! Θα προλάβει άραγε τον τελικό του MasterChef;

Η ίδια προσκάλεσε δημοσίως τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον γάμο της το καλοκαίρι στον Βόλο λέγοντας χιουμοριστικά πως θα είναι στους επίτιμους καλεσμένους, ενώ οι συμπαίκτες της θα αναλάβουν το catering.

MasterChef: Ο Πάνος δίνει στεγνά την Ασημίνα! «Είναι ερωτευμένη με τον...» (βίντεο)


Την έδωσε στεγνά την Ασημίνα ο Πάνος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, λέγοντας με ποιον είναι ερωτευμένη!

Έσκασε η βόμβα!

Συγκεκριμένα, τα σχόλια της Ασημίνας στους συμπαίκτες της, έκαναν τον Πάνο να μιλήσει στην κάμερα για τη συμπάθειά της προς το πρόσωπο του Πάνου Ιωαννίδη.

Ο παίκτης του MasterChef δεν δίστασε να αναφέρει πως η Ασημίνα είναι… ερωτευμένη με τον κριτή του ριάλιτι μαγειρικής.

"Ο έρωτας της Ασημίνας με τον κύριο Ιωαννίδη, εντάξει, κάτι ασχολίαστο. Φαντάζομαι θα της άρεσε πριν το παιχνίδι. Δεν νομίζω να δημιουργήθηκε εδώ αυτός ο έρωτας", δήλωσε ο Πάνος Τόγιας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: